REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Domuz gribi aşısı yaptıracakmısınız?

Katılımcı sayısı
1068. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet Yaptıracagım

176 16.48%
  • Hayır Yaptırmayacagım

892 83.52%
Sayfa 9/16 İlkİlk 12345678910111213141516 SonSon
159 sonuçtan 81 ile 90 arası

Konu: Domuz Gribi Aşısı olacakmısınız?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ya arkadaşlar neden çin halk cumhuriyetinden herhangi bir telaş yok ordan ne domuz gribi ne deli dana ne tavuk grimidir ne hiç bir şey yok ve işin en garip tarafı orda hijyenik adına hiçbir şey yok adamlar yılan fare köpek kedi 44 ayak zehirli olanı olmayanı bukelemun iguana saymakla bitmeyen ve aklıma şimdilik gelemyen bir sürü hayvanı kesip kesip yiyorlar hastalık yok telaş yok sorun yok nedir bu işin sırrı acaip bişey yahu acaba bizim TÜRKİYE CUMHURİYETİNDE ekonomik krizi unutturmak içinmi sırf bize mahsus çıkardılar ne dersiniz ha unutmadan şimdide bizim burada olan okullar velilere okuldan resmi yazılı kağıt yollamaya başladılar domuz gribi aşısı ile ilgili veliye diyorlarki ister yaptır yaptırma heee yaptırırsanda ilerde çocuğuna bişey olursa çocuğundan sen sorumlusun eğerki domuz gribi aşısı yaptırmasanda çocuğunun başına bişey gelirse yine çocuğundan sen sorumlusun çevremde tanıdığım bir sürü doktor arkadaşım var her doktor arkadaşıma sorduğumda ben yaptırmayı düşünmüyorum diyorrr eeee eğer bu işin ehli uzmanı olan bir doktor domuz gribi aşını kendine ve çocuklarına uygulamıyorsa ben ve benim ailem neden uygulasın domuz gribi aşısı oany almadan şimdilik hiçbir şekilde yaptırmayı asla asla düşünmüyorum saygılarımla aliharbiye
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu gün aşıyı oldum benide doktorlar ikna etti olmama çünkü bizdeki doktorların hepside aşı yaptırdılar, bilmiyorum iyimi yaptım kötümü hala kararsızım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kendilerine rant sağlamak için bir kampanya tutturdular gidiyorlar bakalım sonu ne olur ayrıca Kobay olmakta var. Bu Domuz gribi Almanyada zaten vardı, Yeni değilki rengini değiştirip tekrar sunuyorlar. Mesela kene olayı bunun almanyada aşısı varken ben türkiyeye gidiyorum kene aşısı yapın dedim gerekmez Türkiyedeki keneler zararsız dediler sonrada ilk olarak keneleri zehirleyip türkiyeyede paketle sundular aşısını sattılar Kuş gribi misali buda geçer. Allah yardımcımız olsun yeterki bazılarının kesesi dolsun, Bizlerin Canı sağolsun. Saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaş dogru söylüyor çinden gelen dünyanın urunu var olsa onlardan bulaşan ne hastalıklar olurdu amerika hariç hiçbir batı ve dogu ülkesinin adı geçmiyor varsa yoksa avrupa
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende şimdilik düşünmüyorum ama ilerde ne olur bilemem...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaslar bence hemen karar vermeyelim bekleyelim bakalım biraz zaman hepsi okadar..saglık bu baska biseye benzemez zamanla hersey ortaya cikacaktır sabır....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Domuz gribinde şok gelişme!
    Kediye de bulaştı!

Iowa Eyalet Üniversitesi Veterinerlik Fakültesinde tedavi edilen 13 yaşındaki kedinin iyileşmekte olduğu belirtildi.

Kediyi tedavi eden Dr. Brett Sponseller, kediyle aynı evde olan üç kişiden ikisinde, kedi hastalanmadan önce grip benzeri semptomlar görüldüğünü söyledi.

Sponseller, insanlardan evcil hayvanlara grip geçmesinin bilinen bir durum olduğunu, ancak ilk kez bir kedide domuz gribi tespit edildiğini belirtti.

Virüsün kedinin yanı sıra iki dağ gelinciğinde de saptandığını kaydedildi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bunlarda işin mizahi yönü.

Domuz gribi aşısının ilk yan etkisi ortaya çıktı: Sağlık Bakanımız komada!

Genelkurmay’a meçhul subaydan yeni mektup gelmiş...
    Şöyle diyor:
    “Domuz aşısı olmayın, bir dost!”

Kredi kartı borçluları, çok riskli... Yatağı yorganı haczettiler, soba gitti,
    kışın donarak grip olacağın kesin... Üstelik, zaten ayvayı yemişsin.

Emekliler ciddi risk grubunda... 20 kuruş zam aldılar, bu 20 kuruşla anca iki portakal dilimi alabiliyorsun... E iki dilim portakal, değil domuz gribinden, nezleden bile korumaz. Aşı şart.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaslar bu grip beni acayip etkiledi dengem bozuldu hastalıgın belirtilerini okudum şuan bizde 16 ölüm oldu bunları bazıları belirtiler dısında ölmüş bir örnek 13 yaşindaki kız karın yada mide şikayeti varmış ambulansta fenalaşmış hastanede ölüyor yani grip belirtisi yok ama kanında malum virüs var ve olenlerin cogu öldukten sonra yapılan testte anlasıldı birde merak ettigim bir şey var bu tahliller neden hastanede yapılmıyorda hıfzıssıhha tahlil edılıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

BÜTÜN DÜNYA MEDYASI BU OLAYA MEKSÍKAN GRÍBÍ (H1N1)DÍYOR, BÍR TEK TÜRKÍYE DOMUZ GRÍBÍ DÍYOR.

güzelbir tespit.

Sayfa 9/16 İlkİlk 12345678910111213141516 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri