Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Domuz gribi aþýsý yaptýracakmýsýnýz?

Katýlýmcý sayýsý
1068. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet Yaptýracagým

176 16.48%
  • Hayýr Yaptýrmayacagým

892 83.52%
Sayfa 3/16 ÝlkÝlk 12345678910111213 ... SonSon
159 sonuçtan 21 ile 30 arasý

Konu: Domuz Gribi Aþýsý olacakmýsýnýz?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yok kalsýn kalsýn bide aþýlar eksikti

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Kuþ gribi domuz gribi sonumuz ne olacak belli degil.Aþý gelsin vurdururuz
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bende þüpeliyim kesin biþi diyemicem sonucu bakacagýz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

düþünüyorum da gene birileri birilerine rant peþindeler gibi geliyor bana hadi hayýrlýsý hiç te düþünmüyorum yaptýrmayý ne bana nede aileme bir gün kuþ giribi bir gün domuz giribi bir gün deli dana giribi olanda fakir fukaranýn 3.5 tavuðuna inegine kuþuna býrakýn ALLAH aþkýna bunlar boþ þeyler bence bu benim kendi fikrim

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ben polemikler çýkmadan önce çocuklara ve kendime yaptýrmam demiþtim vede yaptýrmayacaðým.aþýyla, söylemiyle birlikte patlayan vakalar ve þimdi uygulama baþlayacaðý anda ve günde ardý arkasýna ölümler.insanlara bir panik havasý verip mecbur kýlma çabasý var gibi.rant iþi var ucunda .hatýrlarsanýz file file limonlar piyasada 2 ytl ye satýlmýþtý.neden? çünkü rusya içinde saðlýða uygun olmayan kalýntýlar buldu ve iade etti. .her zamanki gibi.demirden taþtan yapýlmýþ türk insaný çayda olduðu gibi, fýndýkta olduðu gibi bu limonu iç piyasada tüketti. son yýllarýn moda ölümü kanser neden acaba?birilerinin yakýný ceset torbasý ithal eder satamaz, hükümer þart koþar(tepki çoðalýnca iptal oldu) birileri tavuk katliamý yapar vatandaþ maðdur olur.ABD nin kokmuþ tavuklarýný paha fiyatýna alýrýz.bazýlarýda pastorize yumurtayla köþe olur. þimdi domuz nimetleri var sýrada vede kobay türk insaný.benim görüþüm bu umarým yanýlýrým....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Evet Yaptýracagým

Kullanýcý Bilgi Menüsü

hiç bir aþý % 100 korumaz bunu bilin.
    Aþý olursun, sonra h1n1 hastalýðýna %100 yakalanmazsýn anlamýna gelmez.

Normal grip aþýsý %99.9 korur. çünkü her sene geliþtiriliyor.
    ama bu domuz gribi yeni çýktý ve üretilen aþý testlerde olumlu olmasýna raðmen %100 koruma yapmýyor. Bunu bilin.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ama ben yinede aþý olucam. daha çok gencim.
    bi domuz yüzünden ölmek istemem bu yaþta.
    daha evlencez yuva kurcaz, ufak Basriler dolaþçak evde bahcede,
    yok yok, benim acelem yok ölmeye

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Arkadaþlar aþý olacaklara duyuru. Bu aþý ve diðer aþýlarda 10 gün içinde aktiv oluyormuþ bu on gün içinde evde istirahat etmek lazýmmýþ.

Aþý olup dýþarda 2009hvvdvv neyse onutaþýyana yakalandýnmý ! ozaman sende gittin demekmiþ. Bol saðlýklý günler

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý zeký62 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Arkadaþlar aþý olacaklara duyuru. Bu aþý ve diðer aþýlarda 10 gün içinde aktiv oluyormuþ bu on gün içinde evde istirahat etmek lazýmmýþ.

Aþý olup dýþarda 2009hvvdvv neyse onutaþýyana yakalandýnmý ! ozaman sende gittin demekmiþ. Bol saðlýklý günler

kesinlikle..
    Ýlk aþýyý vurulduðunuzda, hastalýða yakalanma riskiniz maksimum seviyede.
    normal bir gunde belki hemen yakalanmazsýnýz ama aþý sonrasi 3-5 gun kadar çok dikkatli olmalýsýnýz. adý üstünde aþý...

grip aþýsý olanlar iyi bilirler. aþý olduðunuz günün akþamý grip hissi gibi rahatsýzlýðýnýz oluyor. baðýþýklýk sistemine yerleþene kadar kendinizi hastalanacakmýþ gibi hissediyorsunuz..

birde þöyle biþey var. normal grip aþý zamaný eylul ayýdýr. ekimdede aþý olunur ama zamaný eyluldur. çünkü hastalýðýn dönemi zaten ekimden sonraki aylar daha çok yayýlýr. maksat yayýlmadan aþý olmak..

Sayfa 3/16 ÝlkÝlk 12345678910111213 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri