Hayýr Yaptýrmayacagým
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Evet Yaptýracagým
Hayýr Yaptýrmayacagým
Hayýr Yaptýrmayacagým
yaptýrmayý düþünmüyorum,çünkü aþý hakkýnda saðlýklý bilgi verilmiyor,týp dahi ikiye bölünmüþ durumda,yan etkilerinden biride sakat býrakýrsa bence o zaman ölmek en hayýrlýsý
eses-58 e Katýlmamýn yanýnda bi anektod olarak ifade edeceðim bir konu; 1970 yýllarý Bulgaristan da aþý kampanyasý var, orada ikamet eden Türk kökenli yurttaþlarýmýz kýzamýk vs. aþýlar olurya, ilk bebeðe vurulanlar, Bulgar Hükümeti köy köy gezer ve bizim soydaþlarýmýz o zamanýn þartlarýna göre haklý olarak þüpheyle yaklaþýrlar ve çocuklarýný tavana, ahýra, kilere bilumum saklanacak köþe bucaða saklarlar çocuklarýný, soykýrým þüphesiyle? Ya! Evet ayný þüphe deðilmi ne düþünüyorsanýz nasýl hareket edersiniz bilmem ama, yýl 2009 kendi topraðýnda o tavan da saklanan çocuklar; þimdi kendi çocuklarýna bu aþýyý vurdurma þüphesi endiþesi ve kararsýzlýðý içersinde, ne kadar baðýmsýz olduk ve ilerledik? Bu üzerinde uzunca düþünülüp yine cevabý bulunamayacak bir soru. Hadi hodri meydan, buyur...
Farkýndamýsýnýz buda Hükümetin güven oyudur....
Konu dragutcim tarafýndan (03-11-2009 Saat 00:23 ) deðiþtirilmiþtir.
Sakat kalmaya niyetim yok aþý yaptýrmayacagým
Ben aþýyý yaptýrmayý düþünüyorum....
yaptýrmayý düþünmüyorum ama birþeyi düþünüyorum macaristan bile kendi insanýnýn gen haritasýna göre aþý üretiyorda bizimkiler ne yapýyor yazýklar olsun diyorum labaratuvar icadý olan domuz gripini rantta cevirenlerin elinde patlar inþaallah
eger iþin içinde gerçekten rant varsa bu kadar insanýn vebalini nasýl öderler acaba birde sabah tv 8 de dinledim temel saglýk hizmetleri genel müdürü konuþtu bu aþý çocuklara ve yaþlýlar þart konulmuþ yapýlacakmýþ benim 1,5 yaþýnda çocugum var hadi kendim neyse ama ona nasýl yaptýracagým anlamýþ deðilim
süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
Ýþte Davet Linkin!!
http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1
insanlarý kandýrmak ne kadar heleki biz türkleri daha kolay öncelikle bir virus yayýyorlar sonrada virüsü yok etmek için asý uyduruyorlar virüsü yayanda asýyý yapanda ayný kiþiler ben bu kiþilerin aþýsýný kullanmam kene meselesi ne oldu bunlara yaygaradan baþka biþi deil sýrf israile yaranmak için onlardan biþiler almak için her olayada kesinlikle o adipisliklerin parmaklarý vardýr ben ölmeyede razýyým ama o israil menþelli asýyý kendimede çocuklarýmada vurdurmam
arkadaþlar biraz abartmýyormusunuz her aþýnýn kendine has yan özellikleri vardýr bence bu kadar þiþirmeyin ve devlete güvenin
ben bu hükümete güvenmiyorum bunlardan herþey beklenir.kesinlikle vurunmayacaðým
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri