Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Domuz gribi aþýsý yaptýracakmýsýnýz?

Katýlýmcý sayýsý
1068. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet Yaptýracagým

176 16.48%
  • Hayýr Yaptýrmayacagým

892 83.52%
Sayfa 16/16 ÝlkÝlk ... 678910111213141516
159 sonuçtan 151 ile 159 arasý

Konu: Domuz Gribi Aþýsý olacakmýsýnýz?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Benim sizlere bir abiniz olarak nacizane tavsiyem
    Eðer risk grubu içerisinde iseniz en kýsa zamanda aþý olmanýzý tavsiye ederim.
    saçma sapan kulaktan dolma saçamalýklarla hayatýnýzla kumar oynamayýn.
    hepinize saygýlar.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Yurt Dýþýnda aþýlama durumu ne acaba?..Yaþayan arkadaþlar bilgilendirirse.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý veyselbakan Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    geçmiþ olsun basri kardeþim iyileþtiðine sevindim!

teþekür ederim. saðol

Kullanýcý Bilgi Menüsü

benim þahsi görüþüm,burada hükümetin ince bir siyaseti söz konusu.þöyleki: bu aþýnýn yurtdýþý temininde sýkýntý var! yani herkese yetecek miktarda aþý þu an için temin edilememiþ durumda.hükümet aþý temini konusundaki bu sýkýntýyý,baþbakanýn aþý olmayýp,saðlýk bakanýnýn aþý olmasý yöntemiyle aþmak istiyor.baþbakan aþý olmayýp,saðlýk bakaný aþý olunca halk aþý olup olmama konusunda bölünecek.yani halkýn bir kýsmý baþbakaný,diðer bir kýsmý da saðlýk bakanýný örnek alacak!yani halkýn bir kýsmý aþý olacak diðer bir kýsmý ise aþý olmayacak.böylece hükümete "aþý temininde baþarýsýz oldunuz!" eleþtirisi olmayacak.1-2 ay içinde eksik aþýlar temin edilince baþbakan da televizyonlara çýkýp aþý olacak! durum bundan ibaret!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý digix21 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    benim þahsi görüþüm,burada hükümetin ince bir siyaseti söz konusu.þöyleki: bu aþýnýn yurtdýþý temininde sýkýntý var! yani herkese yetecek miktarda aþý þu an için temin edilememiþ durumda.hükümet aþý temini konusundaki bu sýkýntýyý,baþbakanýn aþý olmayýp,saðlýk bakanýnýn aþý olmasý yöntemiyle aþmak istiyor.baþbakan aþý olmayýp,saðlýk bakaný aþý olunca halk aþý olup olmama konusunda bölünecek.yani halkýn bir kýsmý baþbakaný,diðer bir kýsmý da saðlýk bakanýný örnek alacak!yani halkýn bir kýsmý aþý olacak diðer bir kýsmý ise aþý olmayacak.böylece hükümete "aþý temininde baþarýsýz oldunuz!" eleþtirisi olmayacak.1-2 ay içinde eksik aþýlar temin edilince baþbakan da televizyonlara çýkýp aþý olacak! durum bundan ibaret!
    böyle bir þeyde olabilir çünkü þuan herkez aþý olacam dese kaos çýkacak hastalýk çok ciddi bence olu sayýsý cogaldýgý zaman kaos baþlýyacak lbazýlarý dýyorki bunlar lisans almamiþ bunlar merdiven altý üretim yapmýyor

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý digix21 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

yazdýklarýna hayretle okudum. süper açýklamýþsýn...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý BasriMutaf Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    yazdýklarýna hayretle okudum. süper açýklamýþsýn...
    nacizane görüþümü ifade ettim. teþekkür ederim.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

vurdurmayý düþünmüyorum çünkü

Kullanýcý Bilgi Menüsü

anketimizin süresi dolmuþtur 1000 kiþinin üzerinde bir oylama geldi teþekkür ederiz

Konu Kapatýlmýþtýr!!!
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    Ýþte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Sayfa 16/16 ÝlkÝlk ... 678910111213141516

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri