arkadaşlar bende resmen hastalık oldu bu oyun siz oynuyormusunuz?
ben 22 leveldeyim alıyom ekiyorum dikiyorum sanal olarak satıyorum deli birşey
yalnız şu ribon olayını daha tam çözemedim neye göre ribon veriyor?
Teşekkur: 0
arkadaşlar bende resmen hastalık oldu bu oyun siz oynuyormusunuz?
ben 22 leveldeyim alıyom ekiyorum dikiyorum sanal olarak satıyorum deli birşey
yalnız şu ribon olayını daha tam çözemedim neye göre ribon veriyor?
level 21![]()
bu oyunu gördüm ama hiç denemedim.facebook un hangi amaca hizmet ettiğini anlamış değilim bu nedenle facebook üyesi değilim...tek anladığım şey facebook bağımlılarının çok olması,neden bu kadar facebook u sevdiklerini de anlamış değilim
![]()
bende oynayanlardanım level 24
bu levelden sonra iş zorlaşıyopr haberiniz ola
komşu olmak istyeyen varsa özelden pm atın![]()
süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
İşte Davet Linkin!!
http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1
Arkadaşlar bu oyunun setup'u varmı ben bulamadım.
İşte Davet Linkin!!
Teşekkürler üstadım
Farmville Oynayanlar Okusun !!!
Bilindiği üzere Farmville, Facebook üzerinden oynanan bir çiftçilik oyunu. Oyunu detaylıca anlatmayacağım. Zaten konuyu oynayanlar için açtım. O yüzden sadede geleyim hemen. Farmville ilk başlarda tık tık ekip biçme işleri kolay ve zevkli oluyor fakat tarla biraz büyümeye başlayınca o tıklama olayı eziyete dönüyor. İşte benden size güzel bir haber. Farmville Tools adlı program ile artık tek tuşla bütün tarlayı biçip, sürüp tekrar ekebileceksiniz. programı indirmek için Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Program Trial yani süreli kullanım için yapılmış ve 2 kere çalışınca bir daha çalışmıyor ve satın almanızı istiyor. Malesef hiçbiryerde ***** yok. Ancak 1 saat programa ***** yapmaya çalışırken, programın kodlarında bir açık buldum. Programı 2 kez çalıştırdıktan sonra C: sürücüsüne girip tmp.tmp ve tmp2.tmp dosyalarını sildiğiniz de program tekrardan 2 kullanımlık açılıyor. Ve bunu sonsuza kadar bu şekilde devam ettirebilirsiniz. Farmville tarlanızı açın harvest tuşuna basın ve mouse imleci tarlanızın üzerindeyken kontrol tuşuna basın. Program sizin yerinize gördüğü bütün ürünleri otomatik olarak biçmeye başlayacak. Bazen göremediği birkaç yer oluyor onlarıda kendiniz seçersiniz. Ekrana sığmayan yerleri çekip tekrar harvest işlemini programa yaptırabilirsiniz. Biçtikten sonra sürme ve tekrar ekme işlemlerinide aynı şekilde yapabilirsiniz. Bittimi, hayır bitmedi; işin daha kolayına kaçacağız. bu kadar tarlayı aynı anda biçmeye başladık ama yine aynı yavaşlıkta biçiyor benim bilgisayarda işim var çok bekleyemem diyorsanız. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Cheat Engine programını indirin ve kurun. Program açılınca sol üst köşesindeki bilgisayar simgesine tıklayıp, çıkan listeden farmville oynadığınız internet tarayıcısını seçin ve Open (Aç) deyin. sonra sağ taraftaki kutucuklardan "Enable Speedhack" kutucuğunu işaretleyip alttan hızı seçin ve apply tuşuna basın. Bu olayı tarlayı tamamen biçmek için seçtikten sonra yapın çünkü seçerken hızlandırırsanız birçok yeri atlayabiliyor. Bu işlemi yapınca seçtiğiniz hıza göre tarlanızın 15-20 saniye içerisinde tamamının toplandığını göreceksiniz. Yani bu iki programla Farmville de 22x22 lik bir tarlayı biçme,sürme,ekme olayı 5 dakika falan sürüyor. Yukarıda anlattıklarım tamamen bana ait bilgilerdir, hiçbir yerden alıntı veya öğrenilme değildir. Buradan alıntı yapacak kişilere tek sözüm, birkaç yerini değiştirin bari her sitede aynı şeyleri görmekten bunalıma girmeyelim. İyi eğlencelerKRWLNG
Not: Sürekli C: Sürücüsüne girip dosya silmek istemeyenler için Activator yaptım indirip kullanabilirler. Bu bir nevi ***** oldu. Bu dosyayı çalıştırdığınız zaman programın kullanım sınırı kalkıyor, sürekli bu programdan açabilirsiniz Farmville Tools uygulamasını.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
İşte Davet Linkin!!
ben level 30 dayım. zor deil bence önemli olan ne ekiceğini bilmek![]()
teşekkurler
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri