Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/4 İlkİlk 1234
34 sonuçtan 31 ile 34 arası

Konu: Facebook Farmville 0ynayanlar hayranları buraya!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

BENDE OYNUYORDUM BIRAKTIM...COCUKLARIMADA BIRAKTIRDIM...tamamen insanları PC başına baglıyor ve bence bagları öldürüyor...orada gereksiz bir şekilde zaman geçirmektense burada faydalı bir tek konu açsak daha faydalı olur...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı köyer Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    BENDE OYNUYORDUM BIRAKTIM...COCUKLARIMADA BIRAKTIRDIM...tamamen insanları PC başına baglıyor ve bence bagları öldürüyor...orada gereksiz bir şekilde zaman geçirmektense burada faydalı bir tek konu açsak daha faydalı olur...
    haklısın al bendende o kadar
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bence hoş bir oyun ve zaman geçirmek için güzel... ve bu oyunla ilgili sonunda bi program bLdum.. çok hzlı bir şekilde tarlanızı geliştiryorsunz ve birsüre ekstrası var.. kredi kartyla yklşk bi 15-16$ a aldım..ve arkadaşmdan aldım bu linki gvenli bir site! denemek isteyen varsa buyursn satın alabilirler ben gerçekten çok memnunum!

link: Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bende bir program yapmıştım, ekrandaki herşeyi otomatik olarak topluyor, örneğin yumurtalar olduğunda arka planda çalışan exe dosyası her saniye ekranı taradığı için yumurta görürse ekranda hemen topluyor, resmen bilgisayarı açık bırakıyorum gerisini program hallediyor, ben özellikle eski işyerindeki arkadaşlar için yapmıştım ve şu an %80 başarı ile çalışıyor, kendim oynasam o zaman dahada geliştirirdim.

Sayfa 4/4 İlkİlk 1234

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri