REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
18 sonuçtan 11 ile 18 arası

Konu: Kadıköy'de beraberlik bile göremeyenler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı enesol Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    türkiye kupasını görememiş desek yüzlerce çıkar hele avrupa kupası görememiş desek komple bütün fener tarihi göremedi göremezde

arkadaşımızın da dediği gibi fenerbahçede yıllardır türkiye kupasını alamamış demekki her takımın bi zayıf olan yönü var

arkadaşlar yorumlarımızı yaparkende kırıcı olmayalım birbirimize karşı sonuçta spor bu bi taraf kazanırken diğer tarafta kaybeder

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı halilgunduz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    beraberlik görememiş olabilirler ama o 10 sene içerisinde uefa kupası uefa süper kupası 4 sene üst üste şampiyonluk görenlerde var ve bunları aynı takımda bir daha görebilecek futbolcularda yok buda işin ayrı bir yanı....:45:
    Herkesin hedefi değişiktir cibbomun hedefi milan barcelona real madrit mancester united vs. fenerin hedefide GS. bırakın onlarda öyle avunsun.
    İNANDIĞIN GİBİ YAŞAMAZSAN,YAŞADIĞIN GİBİ İNANMAYA BAŞLARSIN.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

real madrid 1956dan beri italyada, değil yenmek gol atamamış milana. bu gece 1-1 bitti maç ve rekor kırıldı.

Galatasaray henüz 10 sene olmuş ne olmuş yani

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yargıç_1 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşımızın da dediği gibi fenerbahçede yıllardır türkiye kupasını alamamış demekki her takımın bi zayıf olan yönü var

arkadaşlar yorumlarımızı yaparkende kırıcı olmayalım birbirimize karşı sonuçta spor bu bi taraf kazanırken diğer tarafta kaybeder

Ben bir BJK'li olarak ben de aynı şeyi düüşünüyorum. FB kaç yıldır kupa alamadı. Bunun kırıcı bir yanı olmadığını düşünüyorum.

BJK bile kalecisiz yendi FB'yi. Siz her sene kaleci değiştirdiğiniz halde yenemiyorsunuz. Saraçoğlu'nda ne var da bu kadar etkileniyorsunuz anlamadım. Kadronuz da el veriyor yenmeye. Dünyaca ünlü teknik direktörünüz var yine yenemiyorsunuz. GS yönetimi takıma kurşun döktürmeli bence. Yoksa değil 10 yıl, 30 40 yıl bu böyle gider.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı eura Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ben bir BJK'li olarak ben de aynı şeyi düüşünüyorum. FB kaç yıldır kupa alamadı. Bunun kırıcı bir yanı olmadığını düşünüyorum.

BJK bile kalecisiz yendi FB'yi. Siz her sene kaleci değiştirdiğiniz halde yenemiyorsunuz. Saraçoğlu'nda ne var da bu kadar etkileniyorsunuz anlamadım. Kadronuz da el veriyor yenmeye. Dünyaca ünlü teknik direktörünüz var yine yenemiyorsunuz. GS yönetimi takıma kurşun döktürmeli bence. Yoksa değil 10 yıl, 30 40 yıl bu böyle gider.
    Alıntı yaptığım arkadaşın mesasjını örnek olarak gösterdim yani fenerinde zayıf olduğu yönler var

ben kırılmam maç için mesajım genel olarak herkese
    Konu yargıç_1 tarafından (04-11-2009 Saat 11:33 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yargıç_1 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Alıntı yaptığım arkadaşın mesasjını örnek olarak gösterdim yani fenerinde zayıf olduğu yönler var

ben kırılmam maç için mesajım genel olarak herkese

Tamam o zaman.......

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Tebrikler fbye GALATASARAyı yendiği için
    hahahha

Kullanıcı Bilgi Menüsü

inanamıorum bu yazılanlara. işin aslı bir yandanda çok hoşuma gidiyor. hani fenerbahçeliler diyor ya biz çok büyük takımız diye. çok büyük takımın tek amacı galatasarayı yenebilmek. galaasarayı yendikleri zaman bayram ediyorlar. son 10 senede galatasarayı yenen takım yine son 10 senede gs den daha çok başarı yakalamış olması lazım geliyor ama burada tam tersi bir durum var. galatasarayı yenelimde gerekirse şampiyon olmayalım mantığı tam fb ye göre

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri