Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
18 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Kadýköy'de beraberlik bile göremeyenler

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Kadýköy'de beraberlik bile göremeyenler

Ezeli rekabetin son 10 yýlýnda Kadýköy'de oynanan tüm maçlarda gülen taraf hep Fenerbahçe oldu. Galatasaray ise geçtiðimiz pazar günü Fenerbahçe ile oynayadýðý maçýn öncesinde bu sefer Kadýköy'de galip gelip, þeytanýn bacaðýný kýrma niyetindeydi; ancak filmin sonu yine ayný oldu.

Aradan yýllar geçti, son 10 yýlda Galatasaray kadrosuna yerli-yabancý birçok isim kattý, ama bu isimler de Kadýköy'de galibiyet almaya yetmedi.

Ýþte son 10 yýlda Galatasaray formasý giymiþ; ancak Kadýköy'de galibiyet deðil beraberliikle bile tanýþamayan futbolcular.;

[IMG] Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. [/IMG]
    Konu ibalaban tarafýndan (03-11-2009 Saat 20:02 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

kimler gelmiþ kimler geçmiþ

Kullanýcý Bilgi Menüsü

beraberlik görememiþ olabilirler ama o 10 sene içerisinde uefa kupasý uefa süper kupasý 4 sene üst üste þampiyonluk görenlerde var ve bunlarý ayný takýmda bir daha görebilecek futbolcularda yok buda iþin ayrý bir yaný....:45:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý halilgunduz Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    beraberlik görememiþ olabilirler ama o 10 sene içerisinde uefa kupasý uefa süper kupasý 4 sene üst üste þampiyonluk görenlerde var ve bunlarý ayný takýmda bir daha görebilecek futbolcularda yok buda iþin ayrý bir yaný....:45:
    Herkesin hedefi deðiþiktir cibbomun hedefi milan barcelona real madrit mancester united vs. fenerin hedefide GS. býrakýn onlarda öyle avunsun.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

türkiye kupasýný görememiþ desek yüzlerce çýkar hele avrupa kupasý görememiþ desek komple bütün fener tarihi göremedi göremezde

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý enesol Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    türkiye kupasýný görememiþ desek yüzlerce çýkar hele avrupa kupasý görememiþ desek komple bütün fener tarihi göremedi göremezde

arkadaþýmýzýn da dediði gibi fenerbahçede yýllardýr türkiye kupasýný alamamýþ demekki her takýmýn bi zayýf olan yönü var

arkadaþlar yorumlarýmýzý yaparkende kýrýcý olmayalým birbirimize karþý sonuçta spor bu bi taraf kazanýrken diðer tarafta kaybeder

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý yargýç_1 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    arkadaþýmýzýn da dediði gibi fenerbahçede yýllardýr türkiye kupasýný alamamýþ demekki her takýmýn bi zayýf olan yönü var

arkadaþlar yorumlarýmýzý yaparkende kýrýcý olmayalým birbirimize karþý sonuçta spor bu bi taraf kazanýrken diðer tarafta kaybeder

Ben bir BJK'li olarak ben de ayný þeyi düüþünüyorum. FB kaç yýldýr kupa alamadý. Bunun kýrýcý bir yaný olmadýðýný düþünüyorum.

BJK bile kalecisiz yendi FB'yi. Siz her sene kaleci deðiþtirdiðiniz halde yenemiyorsunuz. Saraçoðlu'nda ne var da bu kadar etkileniyorsunuz anlamadým. Kadronuz da el veriyor yenmeye. Dünyaca ünlü teknik direktörünüz var yine yenemiyorsunuz. GS yönetimi takýma kurþun döktürmeli bence. Yoksa deðil 10 yýl, 30 40 yýl bu böyle gider.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý eura Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Ben bir BJK'li olarak ben de ayný þeyi düüþünüyorum. FB kaç yýldýr kupa alamadý. Bunun kýrýcý bir yaný olmadýðýný düþünüyorum.

BJK bile kalecisiz yendi FB'yi. Siz her sene kaleci deðiþtirdiðiniz halde yenemiyorsunuz. Saraçoðlu'nda ne var da bu kadar etkileniyorsunuz anlamadým. Kadronuz da el veriyor yenmeye. Dünyaca ünlü teknik direktörünüz var yine yenemiyorsunuz. GS yönetimi takýma kurþun döktürmeli bence. Yoksa deðil 10 yýl, 30 40 yýl bu böyle gider.
    Alýntý yaptýðým arkadaþýn mesasjýný örnek olarak gösterdim yani fenerinde zayýf olduðu yönler var

ben kýrýlmam maç için mesajým genel olarak herkese
    Konu yargýç_1 tarafýndan (04-11-2009 Saat 11:33 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý yargýç_1 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Alýntý yaptýðým arkadaþýn mesasjýný örnek olarak gösterdim yani fenerinde zayýf olduðu yönler var

ben kýrýlmam maç için mesajým genel olarak herkese

Tamam o zaman.......

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri