REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: Dreamox 500 kanal yükleme başarısız oluyor...

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Dreamox 500 kanal yükleme başarısız oluyor...

Dreamox 500 kanal yükleme başarısız oluyor...
    Dreamboxedit ve ftp yoluyla kanal listesini yüklüyorum ... herşey yolunda görünüyor yükleme başarılı oluyor fakat cihazı yeniden çalııştırdığımda eski kanal listesinin hala buketleriyle birlikte aktif olduğunu görüyorum...kaç kez yaptıım ama bir türlü değişmiyor...yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Cihazını fabrika ayarına getir yeniden yüklet alacaktır kulandığın server bilgilerin varsa cihazdan kopyala ardında bilgileri yedinden yükletirsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

KANALLARI dreamboxa tekrar yukle diye kısımdan tekrar yolla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cihazın hazfıza durumu ne durumda. gereksız kurduğunuz pugıns -cam-skınsler nedeı hazfıza dolu ise flaşa yazmayabilir.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yazdıklarınızı tekrar tekrar denedim ... üstelik hafıza durumuda %50 civarında dolu... şu dikkatimi çekti...blue panel deki addons-gemini serverden kanal listelerini indirip kurarken bilgisayardan gelenleri bir türlü kurmuyor...şaşırdım kaldım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı xxxgoker Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yazdıklarınızı tekrar tekrar denedim ... üstelik hafıza durumuda %50 civarında dolu... şu dikkatimi çekti...blue panel deki addons-gemini serverden kanal listelerini indirip kurarken bilgisayardan gelenleri bir türlü kurmuyor...şaşırdım kaldım

%50 hafıza durumu garip siz hiç bir şekilde emu server falan kullanmıyorsunuz galiba.birde dream editte kanal listesini açıptamı yoksa direk dream edit açıp sonra ordaki FTP ye tıklayıp dosyayı seçipmi gönderiyorsunuz eğer böle yapıyorsunuz da olmayabilir. İlk önce dream editi açın sonra sol üst köşeden AC tan kanal listesini açın sonra FTP ye tıklayıp gönderın. Sonra cihazı fişten cekin ve tekrar takın.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    %50 hafıza durumu garip siz hiç bir şekilde emu server falan kullanmıyorsunuz galiba.birde dream editte kanal listesini açıptamı yoksa direk dream edit açıp sonra ordaki FTP ye tıklayıp dosyayı seçipmi gönderiyorsunuz eğer böle yapıyorsunuz da olmayabilir. İlk önce dream editi açın sonra sol üst köşeden AC tan kanal listesini açın sonra FTP ye tıklayıp gönderın. Sonra cihazı fişten cekin ve tekrar takın.
    server kullanıyom tabii ki...dediğiniz gibi dreameditte dosyayı açıp sonra ftp ile cihaza gönderiyorum ip ler falan hepsi tamam...yanlız yüklemeden sonra cihazı reboot ediyordum birde fişten çekip tekrar takayım...pek farklı olacağını sanmıyorum ama deneyeceğim...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı xxxgoker Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Dreamox 500 kanal yükleme başarısız oluyor...
    Dreamboxedit ve ftp yoluyla kanal listesini yüklüyorum ... herşey yolunda görünüyor yükleme başarılı oluyor fakat cihazı yeniden çalııştırdığımda eski kanal listesinin hala buketleriyle birlikte aktif olduğunu görüyorum...kaç kez yaptıım ama bir türlü değişmiyor...yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
    önce kanal listesini gönder sonrada sğ üst köşedeki Reload settings e tıkla.açmaya kapamaya gerek yok.listen yüklenir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri