REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: Geç Gelen Ağ Bağlantısı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Geç Gelen Ağ Bağlantısı

Arkadaşlar herkese kolay gelsin Windows xp Pro sp2 yüklü bilgisayarım açıldıktan bir kaç daikika sonra ekranın sağ alt köşesine ağ bağlantı simgesi geliyor.Yardımlarınız bekliyorum şimdiden ilgilenen herkeze teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

geç gelmesi nete bağlanmanızda sorun cıkarıyormu. ayrıca birde vırus programı ne yüklü.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İnternet bağlantısı ile ilgili değil vürüs programı olarak Nod32 kullanıyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

nod 32 kullanıyorsan ağ bağnatısı sekmesının geç gelmesı doğal nod 32 ağ bağlantılarını kontrol ederken simgenın geç gelmesı gibi durumlar oluo bende kullanıodum nod 32 sonradan bıraktım avira free de pc ım hem hızlı hemde guvenlı.

simgenın geç gelmesı sizin nete girmenızde sorun yaratmaz sadece geç gelir buda nod 32 den yapıo ama öle sorun cıkarmaz eğer size garip geliyorsa nod 32 nın ayarlarında ağ kontrolunu devre dışı bırakın.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bir deniyim çok teşekkürler şimdiden sonucu yazarım,çok araştırdım bu problemin çözümü yok gibi bişey kimse çözememiş şimdiye kadar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yanlış hatırlamıyorsam ayarlarda olması lazım,ağ kontrolü
    ile ilgili bir sekme olacak onu devre dışı bırakmayı deneyin
    böylece sistem açılışında ve çalışma esnasında gelen-giden
    ağ bağlantılarını kontrol etmeyecek

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri