Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
12 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Bomba :Domuz Aşısının İlk Mağduru

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Crashs Bomba :Domuz Aşısının İlk Mağduru

gEÇMİŞ OLsun dileklerimizle

Domuz gribi aşısı olduktan sonra yoğun bakıma kaldırıldı

Bursa`nın Orhaneli ilçesinde H1N1 aşısı olduktan sonra fenalaşan 20 yaşındaki hemşire yoğun bakıma kaldırıldı.

BÜLENT DEĞİRMEN / BURSA- İHLAS HABER AJANSI

Dün sabah ilçe devlet hastanesinde domuz gribi aşısı olduğu öğrenilen 20 yaşındaki hemşire Şeyda Kartal, akşam saatlerinde fenalaştı.

Gün boyunca vücudunda kaşınmalar olan ve çarpıntısı artan Kartal, akşam saatlerinde çalıştığı hastaneye getirildi.

Fenalaştığı öğrenilen Şeyda Kartal, ileri tetkik için Bursa`daki Çekirge Devlet Hastanesi`ne kaldırıldı.

Kartal`ın burada yoğun bakımda tedavi altına alındığı öğrenilirken, yetkililer hemşirenin aşıya karşı alerjisinin olup olmadığının araştırıldığını söyledi.

Tümgazeteler.com

Mevlana'nın semasında,
    Pir Sultan'ın semahında,
    Horonunla, halayınla
    Sonsuza kadar varol Türkiye.

Ayrılmadan ayrışmadan,
    Nifaklara karışmadan,
    Tek bir millet, tek bir vatan
    Sonsuza kadar varol Türkiye.

Bu ses birliğin sesi
    Kucakladık herkesi
    Edirne'den Kars'a kadar
    Bütündür her köşesi.

Varol Türkiye...
    Konu zekı62 tarafından (05-11-2009 Saat 16:44 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

geçmiş olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Daha çok genç,acil şifalar diliyorum
    Ben ve ailemde bu aşıyı yaptırmayı düşünmüyoruz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ülkemizi deneme tahtasına çevirdiler.Ne aşısı vurdurmayı kesinlikle düşünmüyorum.Yanlız bu aşılara ödedikleri 300 milyon euro'yu nereden çıkaracaklar onu bilmiyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

geçmiş olsun çok üzüldüm kuçer ustama katılmamak mümkün değil ülkemin başbakanı dahil bir çok ünlü bu aşıyı yaptırmaya çekiniyor ben aşının ilerleyen yıllarda yan etkisini göstereceğini düşünürken bu gencecik insana bu şekilde reaksiyon göstermesi hem üzücü hem düşündürücü!:49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu kadar para yerıne bu parayla daha sıkı önlemler ve yaptırımlar alınsaydı bu şekilde olmazdı bunun yerıne normal grıp aşısı için teşvik yapılıp bazı devlet hastanlerınde gerekli düzenlemelr yapılsa idi bu iş böle olmazdı.

Örmek vermek gerekir ANKARA NUMUNE hastanesine gidenler bilir ben ortopedi servisinde 1 ay önce annemı ameliyat ettirdim en fazla 2 kişinin kalması gerek bir odada 6 hasta var. Aksıran tiksiren elinde ördeklerle dolaşan bir sürü insan ya normal sağlam bir insan bile bu kadar kişinin içinde bakterının içinde hasta olur. tutunki orda yatan hastalar çalışanlar ne yapsın o konumda o hastanede bir salgın bence kesınlıkle kontrol edilemez.

Bana göre bu paralar böle olan hastanelerin yenıden yapılanmasına temızlık işlerine daha titiz davranılmasına kullanılsa ayrıca C vitamını olan yiyeceklerin fiyatlarında indirime ayrıca okullarda bu vitaminlerın olduğu meyvelerin çocuklara yedirilmesi için teşviklerin yapılmasına harcanmalı.

Ayrıca hastaneler olsun okullar olsun bir çok yerde temızlık şirketleri var ama bu temizlik şirketleri işlerini tam olarak yapmıo zaten temızlık şirketlerine temızliğin iyi olmadığı için verildi aa zaten eskiden temızlığın iyi yapılmamasını sebebi kontrolun az olmasıydı yenısındede fark yok.

Bu aşıdan etkilenen Hemşire arkadaşımıza allahtan acil şifalar diliyorum inşallah böle bir sorumsuzluk yüzünden canı yanmaz üzülmez.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Böyle sağlık bakanı olursa her şey olur bu ülkede

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo

Alıntı kucer06 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ülkemizi deneme tahtasına çevirdiler.Ne aşısı vurdurmayı kesinlikle düşünmüyorum.Yanlız bu aşılara ödedikleri 300 milyon euro'yu nereden çıkaracaklar onu bilmiyorum.
    Zamlar kapıda haberiniz olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar ne olursa olsun bu aşıyı yaptırın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sincap Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar ne olursa olsun bu aşıyı yaptırın
    oldu canım yaptıralımda ölelim dimi

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri