bu kadar para yerıne bu parayla daha sıkı önlemler ve yaptırımlar alınsaydı bu şekilde olmazdı bunun yerıne normal grıp aşısı için teşvik yapılıp bazı devlet hastanlerınde gerekli düzenlemelr yapılsa idi bu iş böle olmazdı.

Örmek vermek gerekir ANKARA NUMUNE hastanesine gidenler bilir ben ortopedi servisinde 1 ay önce annemı ameliyat ettirdim en fazla 2 kişinin kalması gerek bir odada 6 hasta var. Aksıran tiksiren elinde ördeklerle dolaşan bir sürü insan ya normal sağlam bir insan bile bu kadar kişinin içinde bakterının içinde hasta olur. tutunki orda yatan hastalar çalışanlar ne yapsın o konumda o hastanede bir salgın bence kesınlıkle kontrol edilemez.

Bana göre bu paralar böle olan hastanelerin yenıden yapılanmasına temızlık işlerine daha titiz davranılmasına kullanılsa ayrıca C vitamını olan yiyeceklerin fiyatlarında indirime ayrıca okullarda bu vitaminlerın olduğu meyvelerin çocuklara yedirilmesi için teşviklerin yapılmasına harcanmalı.

Ayrıca hastaneler olsun okullar olsun bir çok yerde temızlık şirketleri var ama bu temizlik şirketleri işlerini tam olarak yapmıo zaten temızlık şirketlerine temızliğin iyi olmadığı için verildi aa zaten eskiden temızlığın iyi yapılmamasını sebebi kontrolun az olmasıydı yenısındede fark yok.

Bu aşıdan etkilenen Hemşire arkadaşımıza allahtan acil şifalar diliyorum inşallah böle bir sorumsuzluk yüzünden canı yanmaz üzülmez.