Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
12 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Bomba :Domuz Aþýsýnýn Ýlk Maðduru

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Crashs Bomba :Domuz Aþýsýnýn Ýlk Maðduru

gEÇMÝÞ OLsun dileklerimizle

Domuz gribi aþýsý olduktan sonra yoðun bakýma kaldýrýldý

Bursa`nýn Orhaneli ilçesinde H1N1 aþýsý olduktan sonra fenalaþan 20 yaþýndaki hemþire yoðun bakýma kaldýrýldý.

BÜLENT DEÐÝRMEN / BURSA- ÝHLAS HABER AJANSI

Dün sabah ilçe devlet hastanesinde domuz gribi aþýsý olduðu öðrenilen 20 yaþýndaki hemþire Þeyda Kartal, akþam saatlerinde fenalaþtý.

Gün boyunca vücudunda kaþýnmalar olan ve çarpýntýsý artan Kartal, akþam saatlerinde çalýþtýðý hastaneye getirildi.

Fenalaþtýðý öðrenilen Þeyda Kartal, ileri tetkik için Bursa`daki Çekirge Devlet Hastanesi`ne kaldýrýldý.

Kartal`ýn burada yoðun bakýmda tedavi altýna alýndýðý öðrenilirken, yetkililer hemþirenin aþýya karþý alerjisinin olup olmadýðýnýn araþtýrýldýðýný söyledi.

Tümgazeteler.com

Mevlana'nýn semasýnda,
    Pir Sultan'ýn semahýnda,
    Horonunla, halayýnla
    Sonsuza kadar varol Türkiye.

Ayrýlmadan ayrýþmadan,
    Nifaklara karýþmadan,
    Tek bir millet, tek bir vatan
    Sonsuza kadar varol Türkiye.

Bu ses birliðin sesi
    Kucakladýk herkesi
    Edirne'den Kars'a kadar
    Bütündür her köþesi.

Varol Türkiye...
    Konu zeký62 tarafýndan (05-11-2009 Saat 17:44 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

geçmiþ olsun

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Daha çok genç,acil þifalar diliyorum
    Ben ve ailemde bu aþýyý yaptýrmayý düþünmüyoruz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ülkemizi deneme tahtasýna çevirdiler.Ne aþýsý vurdurmayý kesinlikle düþünmüyorum.Yanlýz bu aþýlara ödedikleri 300 milyon euro'yu nereden çýkaracaklar onu bilmiyorum.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Yo

Alýntý kucer06 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Ülkemizi deneme tahtasýna çevirdiler.Ne aþýsý vurdurmayý kesinlikle düþünmüyorum.Yanlýz bu aþýlara ödedikleri 300 milyon euro'yu nereden çýkaracaklar onu bilmiyorum.
    Zamlar kapýda haberiniz olsun

Kullanýcý Bilgi Menüsü

geçmiþ olsun çok üzüldüm kuçer ustama katýlmamak mümkün deðil ülkemin baþbakaný dahil bir çok ünlü bu aþýyý yaptýrmaya çekiniyor ben aþýnýn ilerleyen yýllarda yan etkisini göstereceðini düþünürken bu gencecik insana bu þekilde reaksiyon göstermesi hem üzücü hem düþündürücü!:49:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bu kadar para yerýne bu parayla daha sýký önlemler ve yaptýrýmlar alýnsaydý bu þekilde olmazdý bunun yerýne normal grýp aþýsý için teþvik yapýlýp bazý devlet hastanlerýnde gerekli düzenlemelr yapýlsa idi bu iþ böle olmazdý.

Örmek vermek gerekir ANKARA NUMUNE hastanesine gidenler bilir ben ortopedi servisinde 1 ay önce annemý ameliyat ettirdim en fazla 2 kiþinin kalmasý gerek bir odada 6 hasta var. Aksýran tiksiren elinde ördeklerle dolaþan bir sürü insan ya normal saðlam bir insan bile bu kadar kiþinin içinde bakterýnýn içinde hasta olur. tutunki orda yatan hastalar çalýþanlar ne yapsýn o konumda o hastanede bir salgýn bence kesýnlýkle kontrol edilemez.

Bana göre bu paralar böle olan hastanelerin yenýden yapýlanmasýna temýzlýk iþlerine daha titiz davranýlmasýna kullanýlsa ayrýca C vitamýný olan yiyeceklerin fiyatlarýnda indirime ayrýca okullarda bu vitaminlerýn olduðu meyvelerin çocuklara yedirilmesi için teþviklerin yapýlmasýna harcanmalý.

Ayrýca hastaneler olsun okullar olsun bir çok yerde temýzlýk þirketleri var ama bu temizlik þirketleri iþlerini tam olarak yapmýo zaten temýzlýk þirketlerine temýzliðin iyi olmadýðý için verildi aa zaten eskiden temýzlýðýn iyi yapýlmamasýný sebebi kontrolun az olmasýydý yenýsýndede fark yok.

Bu aþýdan etkilenen Hemþire arkadaþýmýza allahtan acil þifalar diliyorum inþallah böle bir sorumsuzluk yüzünden caný yanmaz üzülmez.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taþý Delen Suyun Gücü Deðil Damlalarýn Sürekliliðidir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Böyle saðlýk bakaný olursa her þey olur bu ülkede

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþlar ne olursa olsun bu aþýyý yaptýrýn

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý sincap Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    arkadaþlar ne olursa olsun bu aþýyý yaptýrýn
    oldu caným yaptýralýmda ölelim dimi

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri