Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: Dimdik ayakta dur Yıldırım

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Dimdik ayakta dur Yıldırım

Wolfsburg maçında küfürlü tezahuratlara maruz kalan Yıldırım Demirören'e eşi Revna Hanım sahip çıktı

Wolfsburg'un ikinci golünün ardından, ''Yeter Yıldırım Demirören'' diye bağırmaya başlayan siyah-beyazlı taraftarlar, son maçlarda başkanlarına gösterdikleri tepkileri tekrarlamışlardı. Maçı protokol tribününde izleyen Demirören, birden ayağa kalkarak, kapalı tribünde başlayan protestolara yönelik eliyle işaret yaparak, tepki gösterdi. Oldukça öfkelendiği gözlenen Demirören'i, maçı birlikte izlediği Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener ve yönetici arkadaşları yatıştırmaya çalışttırmıştı.

NE YAPSAM YARANAMIYORUM
    Beşiktaş kazanınca da yenilince de ağlayan bir başka Başkan'a sahip oldu mu hiç? Ya Wolfsburg maçında yaşadığı travma. Tribündeki bir gruptan yükselen “Kadıköy'e gitsene, Fener'e başkan olsana” sözleri ve küfürler Yıldırım Demirören'in aklını başından almıştı. Tutamadı kendisini. Ayağa kalktı, “Yeter” diye bağırdı, çıkıp gidiyordu ki yanında oturan Fenerli dostu Ferit Şahenk, eski Beşiktaşlı yönetici İhsan Kalkavan ve Azeri İşadamı Mansimov tuttu onu. İçinden “Ne yapsam yaranamıyorum. Yeter artık” diye geçiriyordu.

REVNA HANIM DÖNDÜRDÜ
    Demirören stattan çıkarken kararlıydı, kongrede aday olmayacaktı. Bu düşüncesini eşi Revna Demirören'e açtı. Daha önce "Beşiktaş yüzünden aileni ihmal ediyorsun. Sağlığından oluyorsun" diye yakınan Revna Hanım, eşinin o anki halini görünce fikir değiştirmişti. "Hayır Yıldırım" dedi, "Bırakmayacaksın. Üç-beş kendini bilmez küfür etti diye pes etmek yok. Dimdik ayakta duracaksın. Beşiktaş'a yaptığın hizmetler ortada. Bunu herkes biliyor. Bırakma. Sonuna kadar arkandayız." Bu sözler Demirören'i kendine getirdi ve kararını verdi: "DEVAM…"

KÜFÜR EDENLER TESPİT EDİLDİBeşiktaş Kulübü de Wolfsburg maçında Başkan Yıldırım Demirören'e küfür edenleri tek tek tespit etti. Stattaki güvenlik kameralarına takılan görüntüler yöneticilerce dikkatlice izlenerek isimleri saptanan küfürbazların listesi İstanbul Valiliği İl Spor Güvenlik Kurulu ile Emniyet Müdürlüğü'ne verildi. Demirören'in kendisine küfür edenlerden ayrıca davacı olacağı öğrenildi. İsimleri tespit edilen ve fotoğrafları gişe kapılarına asılacak bu kişiler bir daha maçlara alınmayacak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

küfür hiç bir zaman onayladığım bir şey değil sevmediğim bir hakaret türü insanlığı insanlıktan çıkaran bir telaffuz.

yalnız burda yapılan işlere ve ettiren bakmaktada yarar var acaba neden edildi.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

artık demır orenın bırakma zamanı geldı yeter bukadar
    Taraftarın artık sabrı kalmadı tribünlerde daha kötü şeyler olmadan
    bence demirören bırakmalı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hadi Demirören'e ladım yok ama o Mustafa Denizli ne arıyor daha orda? Biriniz izah edebilirmi? Havlu attık şampiyonlar ligine. UEFA ise mucizelere kaldı yalansa yalan diyin !!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kimse demirörenin yaptıklarına bi şey demiyor zaten ama yaptığı yanlışlar daha çok bir sürü topçu aldık saymakla bitmez hiç alıpta para ile sattığımız oyuncu oldumu dünya kadar bonservis parası ödediler cebinden harcadı kulubü borçlandırdılar ama sonuç son yılda 2 kupa alındı halada yanlış transfer ve borç 2 kupa aldık ama rakip olarakta sadece sivas vardı o yüzden aldığımızı düşünüyorum yoksa takımın süper olduğundan değil zaten göze hoş gelen bi oyun yok iyi futbol içinde bi umut yok işimiz zor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı f.pala Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kimse demirörenin yaptıklarına bi şey demiyor zaten ama yaptığı yanlışlar daha çok bir sürü topçu aldık saymakla bitmez hiç alıpta para ile sattığımız oyuncu oldumu dünya kadar bonservis parası ödediler cebinden harcadı kulubü borçlandırdılar ama sonuç son yılda 2 kupa alındı halada yanlış transfer ve borç 2 kupa aldık ama rakip olarakta sadece sivas vardı o yüzden aldığımızı düşünüyorum yoksa takımın süper olduğundan değil zaten göze hoş gelen bi oyun yok iyi futbol içinde bi umut yok işimiz zor
    Hiçte yalan konuşmadın kardeşim. Ya Sivas'ın yerine FB yada GS olsa o zaman bu kupaları kazanabilirmiydik acaba? Tabiki hayır !!! Ama taraftar bir tepki gösterdiğinde kendilerini adam yerine koyuyorlar. Üstelik Demirören'in tribünlere olan tepkisi sadece bir iki sözle değildi. Ettiği küfürlerin bazıları gözümden kaçmadı.....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben bazı arkadaşlara katılmiyorum aslında suç demirörende değil, ruhsuz futbolcularda, demirörenin verdiği pirimleri aziz yıldırım bile vermiyor, çok iyi hatırlıyorum galatasaraylı futbolcuların açlıktan nefesleri kokuyordu, prim yok, para pul yok, ama sahada azrail gibi savaşan futbolcular vardı yinede o yıl gs aç sussuz şampiyon oldu demirörene hangi oyuncuyu al diyorlarsa alıyor!
    ben birazda suçu denizliden buluyorum!
    hani hiç bir genci oynatıyormu yok kafayı serdar özkana takmış ondan ne futbolcu olur nede kasaba satın gitsin!
    m.unated maçında topları tarlaya attı, dünkü maçta yine tarlaya attı, demirören mi çıkıp oynayacak! futbolcuda ruh yok bir i.toraman yürekten oynuyor ekrem keza enst ii,
    denizli finki yedi bititdi! fink tank gibi futbolcu ama oynatmadı şimdiye dek, teşekürler demiören tüm hayatını beşiktaşa adadı! olmadık eşi ve dostunun yanında küfüler yedi, daha ne yapsın server verdi beşiktaş'a teşekürler denizli bu işi bilmiyor bence gitse daha iii güzel forumlar...
    Konu yergun_002 tarafından (05-11-2009 Saat 22:51 ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri