Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arasý

Konu: Dimdik ayakta dur Yýldýrým

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Dimdik ayakta dur Yýldýrým

Wolfsburg maçýnda küfürlü tezahuratlara maruz kalan Yýldýrým Demirören'e eþi Revna Haným sahip çýktý

Wolfsburg'un ikinci golünün ardýndan, ''Yeter Yýldýrým Demirören'' diye baðýrmaya baþlayan siyah-beyazlý taraftarlar, son maçlarda baþkanlarýna gösterdikleri tepkileri tekrarlamýþlardý. Maçý protokol tribününde izleyen Demirören, birden ayaða kalkarak, kapalý tribünde baþlayan protestolara yönelik eliyle iþaret yaparak, tepki gösterdi. Oldukça öfkelendiði gözlenen Demirören'i, maçý birlikte izlediði Futbol Federasyonu Baþkaný Mahmut Özgener ve yönetici arkadaþlarý yatýþtýrmaya çalýþttýrmýþtý.

NE YAPSAM YARANAMIYORUM
    Beþiktaþ kazanýnca da yenilince de aðlayan bir baþka Baþkan'a sahip oldu mu hiç? Ya Wolfsburg maçýnda yaþadýðý travma. Tribündeki bir gruptan yükselen “Kadýköy'e gitsene, Fener'e baþkan olsana” sözleri ve küfürler Yýldýrým Demirören'in aklýný baþýndan almýþtý. Tutamadý kendisini. Ayaða kalktý, “Yeter” diye baðýrdý, çýkýp gidiyordu ki yanýnda oturan Fenerli dostu Ferit Þahenk, eski Beþiktaþlý yönetici Ýhsan Kalkavan ve Azeri Ýþadamý Mansimov tuttu onu. Ýçinden “Ne yapsam yaranamýyorum. Yeter artýk” diye geçiriyordu.

REVNA HANIM DÖNDÜRDÜ
    Demirören stattan çýkarken kararlýydý, kongrede aday olmayacaktý. Bu düþüncesini eþi Revna Demirören'e açtý. Daha önce "Beþiktaþ yüzünden aileni ihmal ediyorsun. Saðlýðýndan oluyorsun" diye yakýnan Revna Haným, eþinin o anki halini görünce fikir deðiþtirmiþti. "Hayýr Yýldýrým" dedi, "Býrakmayacaksýn. Üç-beþ kendini bilmez küfür etti diye pes etmek yok. Dimdik ayakta duracaksýn. Beþiktaþ'a yaptýðýn hizmetler ortada. Bunu herkes biliyor. Býrakma. Sonuna kadar arkandayýz." Bu sözler Demirören'i kendine getirdi ve kararýný verdi: "DEVAM…"

KÜFÜR EDENLER TESPÝT EDÝLDÝBeþiktaþ Kulübü de Wolfsburg maçýnda Baþkan Yýldýrým Demirören'e küfür edenleri tek tek tespit etti. Stattaki güvenlik kameralarýna takýlan görüntüler yöneticilerce dikkatlice izlenerek isimleri saptanan küfürbazlarýn listesi Ýstanbul Valiliði Ýl Spor Güvenlik Kurulu ile Emniyet Müdürlüðü'ne verildi. Demirören'in kendisine küfür edenlerden ayrýca davacý olacaðý öðrenildi. Ýsimleri tespit edilen ve fotoðraflarý giþe kapýlarýna asýlacak bu kiþiler bir daha maçlara alýnmayacak

Kullanýcý Bilgi Menüsü

küfür hiç bir zaman onayladýðým bir þey deðil sevmediðim bir hakaret türü insanlýðý insanlýktan çýkaran bir telaffuz.

yalnýz burda yapýlan iþlere ve ettiren bakmaktada yarar var acaba neden edildi.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taþý Delen Suyun Gücü Deðil Damlalarýn Sürekliliðidir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

artýk demýr orenýn býrakma zamaný geldý yeter bukadar
    Taraftarýn artýk sabrý kalmadý tribünlerde daha kötü þeyler olmadan
    bence demirören býrakmalý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Hadi Demirören'e ladým yok ama o Mustafa Denizli ne arýyor daha orda? Biriniz izah edebilirmi? Havlu attýk þampiyonlar ligine. UEFA ise mucizelere kaldý yalansa yalan diyin !!!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

kimse demirörenin yaptýklarýna bi þey demiyor zaten ama yaptýðý yanlýþlar daha çok bir sürü topçu aldýk saymakla bitmez hiç alýpta para ile sattýðýmýz oyuncu oldumu dünya kadar bonservis parasý ödediler cebinden harcadý kulubü borçlandýrdýlar ama sonuç son yýlda 2 kupa alýndý halada yanlýþ transfer ve borç 2 kupa aldýk ama rakip olarakta sadece sivas vardý o yüzden aldýðýmýzý düþünüyorum yoksa takýmýn süper olduðundan deðil zaten göze hoþ gelen bi oyun yok iyi futbol içinde bi umut yok iþimiz zor

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý f.pala Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    kimse demirörenin yaptýklarýna bi þey demiyor zaten ama yaptýðý yanlýþlar daha çok bir sürü topçu aldýk saymakla bitmez hiç alýpta para ile sattýðýmýz oyuncu oldumu dünya kadar bonservis parasý ödediler cebinden harcadý kulubü borçlandýrdýlar ama sonuç son yýlda 2 kupa alýndý halada yanlýþ transfer ve borç 2 kupa aldýk ama rakip olarakta sadece sivas vardý o yüzden aldýðýmýzý düþünüyorum yoksa takýmýn süper olduðundan deðil zaten göze hoþ gelen bi oyun yok iyi futbol içinde bi umut yok iþimiz zor
    Hiçte yalan konuþmadýn kardeþim. Ya Sivas'ýn yerine FB yada GS olsa o zaman bu kupalarý kazanabilirmiydik acaba? Tabiki hayýr !!! Ama taraftar bir tepki gösterdiðinde kendilerini adam yerine koyuyorlar. Üstelik Demirören'in tribünlere olan tepkisi sadece bir iki sözle deðildi. Ettiði küfürlerin bazýlarý gözümden kaçmadý.....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ben bazý arkadaþlara katýlmiyorum aslýnda suç demirörende deðil, ruhsuz futbolcularda, demirörenin verdiði pirimleri aziz yýldýrým bile vermiyor, çok iyi hatýrlýyorum galatasaraylý futbolcularýn açlýktan nefesleri kokuyordu, prim yok, para pul yok, ama sahada azrail gibi savaþan futbolcular vardý yinede o yýl gs aç sussuz þampiyon oldu demirörene hangi oyuncuyu al diyorlarsa alýyor!
    ben birazda suçu denizliden buluyorum!
    hani hiç bir genci oynatýyormu yok kafayý serdar özkana takmýþ ondan ne futbolcu olur nede kasaba satýn gitsin!
    m.unated maçýnda toplarý tarlaya attý, dünkü maçta yine tarlaya attý, demirören mi çýkýp oynayacak! futbolcuda ruh yok bir i.toraman yürekten oynuyor ekrem keza enst ii,
    denizli finki yedi bititdi! fink tank gibi futbolcu ama oynatmadý þimdiye dek, teþekürler demiören tüm hayatýný beþiktaþa adadý! olmadýk eþi ve dostunun yanýnda küfüler yedi, daha ne yapsýn server verdi beþiktaþ'a teþekürler denizli bu iþi bilmiyor bence gitse daha iii güzel forumlar...
    Konu yergun_002 tarafýndan (05-11-2009 Saat 22:51 ) deðiþtirilmiþtir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri