Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: Arabsat2 Nasıl Bulunur Yardım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Arabsat2 Nasıl Bulunur Yardım

değerli arkadaşlar arabsat kolay uydu bulma frekansı ve ince ayar frekansı gerekli yardımcı olursanız sevinirim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

11958 H 27500= Arabsat 2a,2c,2d,3a (26.0e)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkur ederim arkadaşım çatıdaydım arabsatı ararken hotbird buldum sabitledim ve arabsatı tekrar arayayım derken bir baktımki arabsatta sinyal full nasıl oldu anlamadım biri 13 derece biri 26 bu uydu işi adama kafayı yedirir vallahi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sarppolat Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    teşekkur ederim arkadaşım çatıdaydım arabsatı ararken hotbird buldum sabitledim ve arabsatı tekrar arayayım derken bir baktımki arabsatta sinyal full nasıl oldu anlamadım biri 13 derece biri 26 bu uydu işi adama kafayı yedirir vallahi
    sanırım konu halledilmiştir.....
    iyi seyirler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yokbe hocam olmadı gitti motorlu kuruyorum bırı bana sıfır noktanda arabsat var dedi ama olmadı yınede sağol

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sarppolat Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yokbe hocam olmadı gitti motorlu kuruyorum bırı bana sıfır noktanda arabsat var dedi ama olmadı yınede sağol
    motorlu çanak ayarlamak biraz ince iş gerektirir.bilen birinden yardım almanda fayda var....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı pencere77 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    motorlu çanak ayarlamak biraz ince iş gerektirir.bilen birinden yardım almanda fayda var....

sıfır noktasına denk ulamadım aldıgım yer hotbırd dedı olmadı arkadas aramsat2a dedı olmadı enlem:39.4 boylam 27.4 bılgısı olan arkadaslardan sıfır noktasına denk gelen uydu nedır onemle rıca olunur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadasım sıfır noktası turksat 42derece yi bul çanağı sabitleme ince ayar için orneğin 30derece batı hispasata dogru moturu hareket ettir sonra doğuya doğru intelsat906 altıya doğru hareket ettir yayınları buluyorsa problem yok sabitle çanağını zayıf sinyal alıyorsa unutma turksatta iken en iyi sinyali alacak şekilde sabitlersen problem olmaz ben belki ontane hareketli çanak kurdum hepsinide bu şekilde kurdum gayet te guzel oldu kolay gelsin
    Ehmedé Xane

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arapsat 26 dereceyi almanyadan kaclik canakla izlerim birazdan aramaya baslayacagim acil yardim

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri