Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: BEÞÝKTAÞ - FENERBAHÇE Derbisinin sonuçlarý sizce ne olu

Katýlýmcý sayýsý
24. Anket kapatýlmýþtýr
  • Beþiktaþ kazanýr

10 41.67%
  • Fenerbahçe kazanýr

9 37.50%
  • berabere biter

5 20.83%
Sayfa 1/4 1234 SonSon
31 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: TSL 13.Hafta BEÞÝKTAÞ:3 - FENERBAHÇE:0

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart TSL 13.Hafta BEÞÝKTAÞ:3 - FENERBAHÇE:0

Konuya Ankette eklenmiþtir maç saatine kadar açýk kalacaktýr.

21.11.2009 tarihinde oynanacak olan

BEÞÝKTAÞ - FENERBAHÇE Derbisinin sonuçlarý sizce ne olur?

Türkcell Süper Ligi 13. Hafta Maçý ..

Tarih: 21.11.2009 ..

Stat: Beþiktaþ Ýnönü ..

Saat: 20:00 ..
    Konu Volkan tarafýndan (14-11-2009 Saat 01:57 ) deðiþtirilmiþtir. Sebep: Maç konularý Forum anketlerý kýsmýnda olmaz ve gerekli düzenlemeler yapýldý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ben oyumu beþiktaþtan yana kullandým

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bende Beþiktaþ'ýmdan yana kullandým. Tahimnim olarak ilk yarý berabere biter. 2. yarýda biz oyunu hakimiyetimiz altýna alýr, galibiyete eriþiriz....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý eura Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Bende Beþiktaþ'ýmdan yana kullandým. Tahimnim olarak ilk yarý berabere biter. 2. yarýda biz oyunu hakimiyetimiz altýna alýr, galibiyete eriþiriz....

Ne dedim? Ne dedim? Ýlk yarý berabere biter dedim. Ýkinci yarýda oyunu ele alýrýz dedim. FB'liler inanmadý bana. Olmaz dediler. GS'yi yendiðimiz gibi sizi de yeneceðiz dediler. Ve þu anda aðýzlarýnýn payýný aldýlar. GS galibiyeti FB'ye hava aldýrdý ama BJK söndürdü havasýný. Hüsran Sonuç: 3-0

Kullanýcý Bilgi Menüsü

beþiktaþ fenere karþý iyi top oynuyor.tahminim beþiktaþ kazanýr.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

aaaaaaaaaahhhhhhhh aaaaahhhh ne olacak bizim milletimizin hali fenerbahec galatasaray maçýndada galatasaray alýr dediniz her yýl ama sonuç deðiþmedi bence fenerbahce 3-1 yener

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý xxman Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    aaaaaaaaaahhhhhhhh aaaaahhhh ne olacak bizim milletimizin hali fenerbahec galatasaray maçýndada galatasaray alýr dediniz her yýl ama sonuç deðiþmedi bence fenerbahce 3-1 yener
    fenerbahce beþikteþ maclarý farklý gecer herzaman fener galatasaraya konsantire oldugu gibi beþiktasa olmuyor

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý ali muþtu Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    fenerbahce beþikteþ maclarý farklý gecer herzaman fener galatasaraya konsantire oldugu gibi beþiktasa olmuyor
    býrak bu iþleri ali uþtu arkadaþým fenerbahce alýr maçý sen kafaný rahat tut

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý xxman Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

*Beþiktaþ'ta Del Bosque döneminde John Carew vardý. O zaman Ýnönü'de 2-1 yenmiþtik. Ayný sezon içinde de kendi sahanýzda 4-3 yendik. Kendi sahanýzda kalecisiz yenmiþtik sizi. Bunu gururla hatýrlatmak isterim.

*Ayrýca o sezon bizim kötü sezonlarýmýzdan biriydi. Dereyi görüp paçayý sýamayýn sayýn FB'liler.... Sürpriz olabilir diye düþünüyorum....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bence fener alýr

Sayfa 1/4 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri