REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: frekansı ´nedir acaba

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart frekansı ´nedir acaba

yeğenime next ye 2000fta usbli cihaz aldık flaşh bellekten yazılımı falan atıverdim bissleri açıyor dikkatimi çeken kullanma kılavuzunda uydudan yazılım güncellemeli diyor acaba bu yazılım ***lerimi açıyor yoksa yeni gelen yayınlarımı ***leri açarsa hangi uydu ve frekansı nedir acaba belki usb den atma derdine düşmeyiz frekansın üzerine gelip aratma mı yaptırıyoruz şimdiden teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı samiabi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yeğenime next ye 2000fta usbli cihaz aldık flaşh bellekten yazılımı falan atıverdim bissleri açıyor dikkatimi çeken kullanma kılavuzunda uydudan yazılım güncellemeli diyor acaba bu yazılım ***lerimi açıyor yoksa yeni gelen yayınlarımı ***leri açarsa hangi uydu ve frekansı nedir acaba belki usb den atma derdine düşmeyiz frekansın üzerine gelip aratma mı yaptırıyoruz şimdiden teşekkürler
    uydudan günçelleme bi ara çıktı ama işe yaramadı siz usb,den en son yazılımı atın 39 hellasat emu ile izleniyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

frekansı bu ama şuan uydudan güncelleme yapıyormu bilmiyorum.turksat 12122 H 7200

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yazılımıda bu

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yazılımıda bu

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

AX<AXA<xa

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cevaplar için teşekkürler arkadaşlar

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri