Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
18 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: 10 kasım için HILAL TV' kınıyorum...

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

irtica başka bişey..

ama bayrak koymaması, onlara yakışan bişey. durum belli zaten
    Konu MUTAF tarafından (11-11-2009 Saat 20:17 ) değiştirilmiştir. Sebep: harf hatası.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart kel alaka

Alıntı BasriMutaf Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    irticata başka bişey..

ama bayrak koymaması, onlara yakışan bişey. durum belli zaten
    hocam ne alaka ben de irticacı sınıfına giriyorum sizin anlayışınıza göre hafızım namazımı kılarım dini kanalları ön taraflarda tutarım genelde onları seyrederim ama ben vatanımı milletimi bayrağımı hatta Atatürkü sizden (direk sizi kastetmiyorum) yada nicelerinden daha çok sever ve sayarım irtica-irticacı=terörist yada vatanını milletini bayrağını sevmez anlamına kesinlikle gelmez (bence)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tamer41 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hocam ne alaka ben de irticacı sınıfına giriyorum sizin anlayışınıza göre hafızım namazımı kılarım dini kanalları ön taraflarda tutarım genelde onları seyrederim ama ben vatanımı milletimi bayrağımı hatta Atatürkü sizden (direk sizi kastetmiyorum) yada nicelerinden daha çok sever ve sayarım irtica-irticacı=terörist yada vatanını milletini bayrağını sevmez anlamına kesinlikle gelmez (bence)
    güzel hoşta tamer41 irtica=İSLAM,irticacı=Müslüman demek değilki sahipleniyorsun,kelime anlamı gerici demek olan kelime arapça kökenlidir ve islamla müslümanlıkla alakası yoktur.kendini yazar sanan şamdanlıklar ile bar köşesi entel-dantellerin islam düşmanlığını körüklemek için yerleştirdiği bir kelime.gerici deseler olmayacak irtica diyorlarki millet sakız yapsın bilmeden kullansın diye. ayrıca konuya gelince bayrağı koyup koymamak onları bağlar,ama adı hilal olan kanal bizim o hilali bayrağa koyma şeklimizi kavrayamadığı için saygısızlıktır ve kınıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tamer41 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben irtica başka bişey dedim, bu olaya irtica demedimki. Harf hatası yapmış olmama rağmen ben irtica demedim bu olaya...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri