REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
18 sonuçtan 11 ile 18 arası

Konu: 10 kasım için HILAL TV' kınıyorum...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tamer41 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hocam ne alaka ben de irticacı sınıfına giriyorum sizin anlayışınıza göre hafızım namazımı kılarım dini kanalları ön taraflarda tutarım genelde onları seyrederim ama ben vatanımı milletimi bayrağımı hatta Atatürkü sizden (direk sizi kastetmiyorum) yada nicelerinden daha çok sever ve sayarım irtica-irticacı=terörist yada vatanını milletini bayrağını sevmez anlamına kesinlikle gelmez (bence)
    güzel hoşta tamer41 irtica=İSLAM,irticacı=Müslüman demek değilki sahipleniyorsun,kelime anlamı gerici demek olan kelime arapça kökenlidir ve islamla müslümanlıkla alakası yoktur.kendini yazar sanan şamdanlıklar ile bar köşesi entel-dantellerin islam düşmanlığını körüklemek için yerleştirdiği bir kelime.gerici deseler olmayacak irtica diyorlarki millet sakız yapsın bilmeden kullansın diye. ayrıca konuya gelince bayrağı koyup koymamak onları bağlar,ama adı hilal olan kanal bizim o hilali bayrağa koyma şeklimizi kavrayamadığı için saygısızlıktır ve kınıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Degerli arkadaşlar,Bilinçli olarak Türkiye Laik Cumhuriyetine zarar vermeye çalışanların,Atatürk, silah arkadaşlarının ve bu ülke için toprak altında kefensiz yatan 230.000 şehitimizin emekleri,Gözlerinden,dizlerinden,burunlarından ve kulaklarından gelir inşallah.Bu ülke kolay kurtulmadı,bataklıktan çıktı.onlar burasını sudanla karıştırıyorlar.Din için herşey mübahtır diyen,Yalan söyleyen,komplo hazırlayan,hırsızlık yapan,ül***i uçuruma sürükleyenlerin Allah bin türlü belalarını versin.Çünki yaptıklarını bir uyanıklık olarak görüyorlar.Biz Türkiye Cumhuriyetine,zarar vermek isteyenlere,Din tüccarlıgı yapanlara söylüyoruz.Yoksa orada oturan Ahmet agaya,Mehmet agaya birşey dedigimiz yok.,Bayrak logosu kullanmak,Atatürkün küçük bir resmine yer vermek bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlık ve Media görevidir,ben bunu evimin balkonuna asıyorsam Hilal Tv ninde logo olarak göstermesi gerekir tabii ki.ama bu tür uygulamalara Hükümetin denetimi yok,Birisi osursa kanal kapatıyorlar.Suç işleyenler her kim olursa olsun,Allahından bulsun İNŞALLAH.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

konu hakkında yazacak şeyler var ama o kanalı seyretmediğim ve sevmediğim için, hem reklamını yapıyorum, aynı zamanda savunuyorum anlamına geleceğinden yazmıyorum....
    yoksa mesele irtica olsa, yazacak çok şeyim var..çok ...
    ül***i kutuplaştırmak için yemedikleri halt kalmadı...özellikle irtica yaftası ile...
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tamer41 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hocam ne alaka ben de irticacı sınıfına giriyorum sizin anlayışınıza göre hafızım namazımı kılarım dini kanalları ön taraflarda tutarım genelde onları seyrederim ama ben vatanımı milletimi bayrağımı hatta Atatürkü sizden (direk sizi kastetmiyorum) yada nicelerinden daha çok sever ve sayarım irtica-irticacı=terörist yada vatanını milletini bayrağını sevmez anlamına kesinlikle gelmez (bence)
    ben irtica başka bişey dedim, bu olaya irtica demedimki. Harf hatası yapmış olmama rağmen ben irtica demedim bu olaya...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence az kaldı filistin olmaya biryanda liakler biryanda dinciler biryanda akp liler biryanda aleviler ermeniyi rumu yahudiyi saymıyorum bu memleket insanıyla oynamak okadar basit ki sen bayrağıma saygı göstermez sen ben sana hiç saygı göstermem demek yada hoca efendinin dediği siz ben türküm derseniz birileri de ben kürtüm diyecek misali gibi sen saygı göstereceksin ki göresin osmanın dediği gibi diyecek cok şey var ama susmak daha güzel

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Irticanin islamla bir alakası yok ama bahsettiğiniz kanalların yayın amaçları belli bayrağımızı gonullerine koymadıktan sonra ekrana koysa da hiç birşey ifade etmez ben olanakların hiçbirini seyretmediğim için benim için sorun yok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı alperen Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Irticanin islamla bir alakası yok ama bahsettiğiniz kanalların yayın amaçları belli bayrağımızı gonullerine koymadıktan sonra ekrana koysa da hiç birşey ifade etmez ben olanakların hiçbirini seyretmediğim için benim için sorun yok

hatta irticanın konuyla alakası yok.
    dediklerinde haklısın..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

konu kapanmıştır...

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri