REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
13 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Ethernet üzerinden internete bağlanamıyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Crashs Ethernet üzerinden internete bağlanamıyorum.

Daha önce gayet güzel çalışan ethernet bağlantısı, usb ile bağlanmak için ayarlarla oynanınca kayboldu. Usb üzerinden bağlanıyorum. Ancak 2 farklı modemle de ethernet ile bağlantı olmuyor. Modemleri resetledim. Format atıp tekrar kurdum vs olmadı. Bilen varsa faydalanmak isterim. Selamlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo

Alıntı alusta Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Daha önce gayet güzel çalışan ethernet bağlantısı, usb ile bağlanmak için ayarlarla oynanınca kayboldu. Usb üzerinden bağlanıyorum. Ancak 2 farklı modemle de ethernet ile bağlantı olmuyor. Modemleri resetledim. Format atıp tekrar kurdum vs olmadı. Bilen varsa faydalanmak isterim. Selamlar.

Yeni bir bağlantı kurmak için bağlantı sihirbazını kullanarak ETHERNET
    ayarlarınızı düzenleyiniz otomatik olarak zaten devreye ilk olarak
    girecektir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ethernete modemden gelen kabloyu takınca ethernet direk devreye girer.(tabii daha önce modeme ttnet ten aldığınız ve kullanıcı ad veşifrenizi girdiyseniz.)
    basit bir örnek vereyim .herhangi bir pc yi adsl bağkantısı olan modeme ethernet girişinden girin.sörfe bağışlayın.ethernet için ağ bağlantılarımdan ayar yapmaya gerek yoktur.usb den bağlantı için modem driveri pc ye kurulmuş olması gerekir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İlginize teşekkür ederim. Ancak tüm bağlantı çabalarıma rağmen ip adresi yenilenemediği için bağlantı olmuyor. Usb ile bağlantı normal. Modem ayarlarından kaynaklanabilir diye resetleyerek de denedim. ama olmadı. Galiba 3. bir modem alıp deneyeceğim. Selamlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo

Alıntı alusta Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    İlginize teşekkür ederim. Ancak tüm bağlantı çabalarıma rağmen ip adresi yenilenemediği için bağlantı olmuyor. Usb ile bağlantı normal. Modem ayarlarından kaynaklanabilir diye resetleyerek de denedim. ama olmadı. Galiba 3. bir modem alıp deneyeceğim. Selamlar.

Kullandığınız kabloları değiştirmeyi denediniz mi acaba
    sorun kablolarda olabilir yada ETHERNET kartınızda sorunlu olabilir

:49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kablo değiştirdim, modeme takıp çıkarttım . kartta bir sorun görünmüyor. Modem ayarlarından olmuştur diye düşünüyorum. Lakin çözüm olmuyor. Selamlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Merhaba arkadaşlar. Sonunda sorunu hallettim. Çok kolay bir yolu varmış. Bu konuda sorun yaşayan olursa adres :
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu küçük program ile reg ayarları güvenli bir şekilde düzeltiliyor. Klasik arayışlar epey yordu. Meğer çözüm ne kolaymış. Selamlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sorunun bu program ile giderileceğine nasıl karar verdiniz.Siz ayarları değiştirdiğinizden
    bahsediyordunuz ama bu program REG dosyalarını düzenlemek için kullanılıyor.Bence
    siz başka yerleride kurcalamışsınız yoksa bu programa bile ihtiyaç duymaydınız.Sorununuzu belirtirken bizide yanlış yönlendirmiş oldunuz bizde buna göre hareket ederek çözüm aradık.

WİnSock XP Fix Windows XP'nin sık rastlanan TCP/IP sorunlarını çözer

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı OLDSMAN Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Sorunun bu program ile giderileceğine nasıl karar verdiniz.Siz ayarları değiştirdiğinizden
    bahsediyordunuz ama bu program REG dosyalarını düzenlemek için kullanılıyor.Bence
    siz başka yerleride kurcalamışsınız yoksa bu programa bile ihtiyaç duymaydınız.Sorununuzu belirtirken bizide yanlış yönlendirmiş oldunuz bizde buna göre hareket ederek çözüm aradık.

WİnSock XP Fix Windows XP'nin sık rastlanan TCP/IP sorunlarını çözer
    Haklı olabilirsin. Kurcalamaya devam ederken bu programın faydalı olacapını okudum. Sorun devam ederken programı çalıştırıp bilgisayarı yeniden başlatınca sorun ortadan kalktı. Yanlış yönlendirme diyorsun, belki bilgisizlikten olabilir. Ancak sorunum ırtadan kalktı. İlginize teşekkür ederim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo

Haklı olabilirsin. Kurcalamaya devam ederken bu programın faydalı olacapını okudum. Sorun devam ederken programı çalıştırıp bilgisayarı yeniden başlatınca sorun ortadan kalktı. Yanlış yönlendirme diyorsun, belki bilgisizlikten olabilir. Ancak sorunum ırtadan kalktı. İlginize teşekkür ederim.
    Bilgisayarda bilmediğiniz yerleri kurcalarken yaptığınız işlemleri hiçbirşey bilmiyorsanız not alın ki yaptığınız değişikleri geri alabilesiniz en azından hata riskini ve çözüme yakın araştırmalar yaparak sorunu giderebilirsiniz.

Yardım istediğiniz kişileride ona göre yönlendirirseniz, size daha çabuk sorun gidericiler için çözüm yaratabilsinler.Neyse sorun giderildiğine göre artık daha dikkatli olursunuz

:45:

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri