Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
17 sonuçtan 11 ile 17 arası

Konu: Neden Windows XP değil de Windows 7

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ha unutmadan Office 2007, WinRAR, Firefox, Opera, Live Messenger
    Adobe Reader 9, Photoshop CS3 ve Fireworks CS3
    64 Bit desteği yok demisin ama bunlar win 7 64 bitte full hız olarak daha iyi çalışıyor.

kısaca wistada vede xp de kulanılan her program rahatlıkla çalışmakda win7 altında

Kullanıcı Bilgi Menüsü

w7 bağımlılık yapr söyleyim şimdiden

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı BasriMutaf Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    w7 bağımlılık yapr söyleyim şimdiden
    dediklerin 64 bit içinmi ,32 bit kulanmadım ??aynen katılıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı BasriMutaf Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    denemedim bu işleri ama şöyle söyleyim, xpde yapılan hemen hemen herşeyi w7'de yapabiliyorsun. Vistadaki gibi uyumsuzluklar minimum seviyede...
    Alıntı kolega20 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    aslında bunu kendin deneyebilsen daha iyi olur..
    ben teknik servisteki testlerde ve müşteri cihazlarında bazı usb sürücülerde sorun olabildiğini gördüm.mesela bi cihazda rf klavye mouse sürücü problemi yaşanırken diğer bi cihzda kameranın sürücü probleminden dolayı çalışmadığını gördüm.bunun gibi örnekler var çalışmayan sistem bileşenleri olabiliyor ve bu muhtemelen sürücü probleminden kaynaklanıyor.sürücüsü tanımış olarak göstersede çalışmıyor..

Mesela 5 ay önce win7 kurduğum sistemimde hala premier pc199 kameramı çalıştıramadım.sürücü olarak problem yok.sistem kurulumda kendisi buluyor ama çalışmıyor yada cd sinden kendi sürücüsünü kurup tanıttığımda sistemde premier cameraolarak görüyor fakat camera görüntü vermiyor..

yani sanırım henüz sürücü desteği tam oturmadığından belki sende bu gibi problem yaşayabilirsin ama BELKİ diyorum.kesin yaşarsın demiyorum..
    Arkadaşlar açıklamalarınız için çok teşekkür ederim şimdilik xp. kalıyım diye kara verdim belki ileriki tarihlerde win7 ile vista geliştirildikten sonra kurumunu yaparım tekrar teşekkür ederim saygılarımla aliharbiye
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı gacvokem Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    dediklerin 64 bit içinmi ,32 bit kulanmadım ??aynen katılıyorum

64 bit olan ile çok guzel performans alıyoruz. ama 32 bit olanda benim için aynı..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kamera problemi demisiniz driveri kurarken kamerayı baglamayın yukleyın kursun bıtırsın restart atın çalıştırıp takın o şekilde görmesi muhtemeldir ,yuklem anında kamera takılı oldumu bazıları çalışmıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar ne derseniz diyin, yeni yazılımlar eski yazılımları tanır ancak eskiler yeniyi tanıyamaz....

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri