REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Loca'ları 3 Ay Ücretsiz İzleyin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Loca'ları 3 Ay Ücretsiz İzleyin

eğer evinizde internet bağlantısı varsa modeme bağlı olan kabloyu loca kanalları 3 ay boyunca ücretsiz !

D smart cihazına modeme bağlı olan kabloyu takın 3 ay boyunca loca kanalları film ***fini yakalayın.

Kabloyu modem ve cihaz arasına çekin. Sonra 100. Kanaldan locada şu anda ne var seçeneğine girin. Listeden bir film seçin, satın al deyin. Satın alma seçeneklerinden ethernet hattı bağlantısı ile seçeneğini seçin. Seçtiğiniz filmi ***ifle izleyin.
    :45::45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

nası yaa?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

DSMART Cihazı olanlar için geçerlidir.Ethernet kablosu takmanız lazım ayrıca modemdede 2 cıkış olsunki hem adsl hemde d smart çalışsın dreamboxun server alması gibi düşünün

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hım dreambox örneğinden sonra anladım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende de dsmart var . internette dsmart daha sonrası fatura göndermesin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Güzel bir uygulama.Ben kullanmaya başladım bile.Perşembe akşamı vardı bu uygulama ben hemen katıldım.Daha sonraki günlerde yoktu bu uygulama.Ancak bugün farkettim ki bir daha başlamış uygulama.Umarım daha sonra bu uygulama bize pahalıya patlamaz.İnternet faturasında d-smart loca uygulaması diye ayrıca bir bedel çıkmaz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

benim hemşerim bu ne yapacağı yada yapmayacağı belli olmaz ttnetle anlaşmış olabilir onlarda soyguncu nede olsa her 2 side yasal yollarla insanları soyuyolar ömür boyu bedava demiştiler dsmartçılar ama maaaaalesef fatura kesmeye başladılar itidalli olalım benden tavsiye olsun arkadaşlar!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

süresi bitince geri iade adeceğim. dsmartı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Adsl neden fatura yollasınki sonucta cihazdan izleyeceksiniz bunu bence birşey olmaz 3 ay ***if yaşayın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bölge yöneticisinden aldığım bilgiye göre her zaman aktif olan bir özellik değil kullanıcı izlerken ekrana kırmızı tuşa bas interaktif olayı kampanyaya katıl gibi ibare olunca geçerli imiş.söylediği aynen bu şekilde faturaya bedel yansımaz dedi birde

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri