REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
16 sonuçtan 11 ile 16 arası

Konu: short tv

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tüksattamı bu kana..
    CİMBOMLU

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hüseyin Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    tüksattamı bu kana..
    evet türksattamı bide bu kanal onuda sölemediniz ki

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hilmi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    şu an ben film seyrediyorm arkadaşlar birdaha frekansı kontrol ettim yanlış değil ama şöyle birşey var ben dreambox da seyrediyorum benim lnb ince ayarlan bildiğinz gibi hem eutelsat hem eurobird9'U çekiyor fakat sağlayıcıya baktım dijital platform gözüküyor..
    sanırım burayı okumadınız...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar bahsi geçen transponder ve frekans 9 derecedki eurbird'e ait bir frekanstır arkadaşımızın anteni muhtemelen areada olduğu için hem w7 hemde eurobirdten yayın almaktadır. arkadaşımız yayını digitürkten değil 9 derecden izlemektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet arhakadaşlar bahsettigi kanal eurobırt9 uydusunda güzel filmleri var hepsi türkçe alt yazılı ama aynı filmleri tekrar tekrar veriyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı taylan44 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    evet arhakadaşlar bahsettigi kanal eurobırt9 uydusunda güzel filmleri var hepsi türkçe alt yazılı ama aynı filmleri tekrar tekrar veriyor
    doğru bilgi için tesekürler

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri