Fenerbahçe'nin derbilerde ne kadar farkı oynadığını neredeyse tüm dünya öğrendi bi siz örenemediniz beşiktaş fenerden daha iyi top oynuyor diyorsunuz trabzon tek kale oynadı. Beşiktaş yine böyle oynarsa bir gol bile atamaz![]()
Beşiktaş kazanır
Fenerbahçe kazanır
berabere biter
Fenerbahçe'nin derbilerde ne kadar farkı oynadığını neredeyse tüm dünya öğrendi bi siz örenemediniz beşiktaş fenerden daha iyi top oynuyor diyorsunuz trabzon tek kale oynadı. Beşiktaş yine böyle oynarsa bir gol bile atamaz![]()
BJK alması ümidiyle ama en kötü bi golsüz beraberlik iyidir![]()
bi beşikteşlı olarak bu yıl inönüde galip geleceğimize inanıyorum
normalde beşiktaş.alır derdim ama bu sezon görüldüğü gibi beşiktaşın durumu okadarda iyi değil o yüzden fenerbahçenin rahat alacağını düşünüyorum
beşiktaşın bence hiçte kötü sezonu değil. ligdeki sıralamasına bakın nerede şuan.?
Yine tekrar lıyorum. Bu sezonun şampiyonu BJK-GS arasından çıkacak...
en iyisi şimdi susalım maç sonu ben önceden konuşanları görürüm bakalım yine konuşacaklarmı böyle
Fenerbahcem alacak bu macı
maça kısa bir süre kaldı
Guiza sakatlandı haberleri var bugun. BJK ise kurtlar vadisi sesizliği
Mükemmel bir maç dileğiyle 0-0 iyi olurdu
anket kapandı.
kadrolar belli oldu her iki takıma da başarılar.
BEŞİKTAŞ: Rüştü, İ.Toraman, Sivok, Ferrari, İ.Üzülmez, Ekrem, Fink, Ernst, Serdar, Yusuf, Bobo
TEKNİK DİREKTÖR: Mustafa Denizli
FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Gökhan, Lugano, Önder, Carlos, M. Topuz, Cristian, Emre, Santos, Alex, Kazım
TEKNİK DİREKTÖR: Christoph Daum
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri