REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: BEŞİKTAŞ - FENERBAHÇE Derbisinin sonuçları sizce ne olu

Katılımcı sayısı
24. Anket kapatılmıştır
  • Beşiktaş kazanır

10 41.67%
  • Fenerbahçe kazanır

9 37.50%
  • berabere biter

5 20.83%
Sayfa 1/4 1234 SonSon
31 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: TSL 13.Hafta BEŞİKTAŞ:3 - FENERBAHÇE:0

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart TSL 13.Hafta BEŞİKTAŞ:3 - FENERBAHÇE:0

Konuya Ankette eklenmiştir maç saatine kadar açık kalacaktır.

21.11.2009 tarihinde oynanacak olan

BEŞİKTAŞ - FENERBAHÇE Derbisinin sonuçları sizce ne olur?

Türkcell Süper Ligi 13. Hafta Maçı ..

Tarih: 21.11.2009 ..

Stat: Beşiktaş İnönü ..

Saat: 20:00 ..
    Konu Volkan tarafından (14-11-2009 Saat 01:57 ) değiştirilmiştir. Sebep: Maç konuları Forum anketlerı kısmında olmaz ve gerekli düzenlemeler yapıldı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben oyumu beşiktaştan yana kullandım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bende Beşiktaş'ımdan yana kullandım. Tahimnim olarak ilk yarı berabere biter. 2. yarıda biz oyunu hakimiyetimiz altına alır, galibiyete erişiriz....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı eura Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bende Beşiktaş'ımdan yana kullandım. Tahimnim olarak ilk yarı berabere biter. 2. yarıda biz oyunu hakimiyetimiz altına alır, galibiyete erişiriz....

Ne dedim? Ne dedim? İlk yarı berabere biter dedim. İkinci yarıda oyunu ele alırız dedim. FB'liler inanmadı bana. Olmaz dediler. GS'yi yendiğimiz gibi sizi de yeneceğiz dediler. Ve şu anda ağızlarının payını aldılar. GS galibiyeti FB'ye hava aldırdı ama BJK söndürdü havasını. Hüsran Sonuç: 3-0

Kullanıcı Bilgi Menüsü

beşiktaş fenere karşı iyi top oynuyor.tahminim beşiktaş kazanır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aaaaaaaaaahhhhhhhh aaaaahhhh ne olacak bizim milletimizin hali fenerbahec galatasaray maçındada galatasaray alır dediniz her yıl ama sonuç değişmedi bence fenerbahce 3-1 yener

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı xxman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    aaaaaaaaaahhhhhhhh aaaaahhhh ne olacak bizim milletimizin hali fenerbahec galatasaray maçındada galatasaray alır dediniz her yıl ama sonuç değişmedi bence fenerbahce 3-1 yener
    fenerbahce beşikteş macları farklı gecer herzaman fener galatasaraya konsantire oldugu gibi beşiktasa olmuyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ali muştu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    fenerbahce beşikteş macları farklı gecer herzaman fener galatasaraya konsantire oldugu gibi beşiktasa olmuyor
    bırak bu işleri ali uştu arkadaşım fenerbahce alır maçı sen kafanı rahat tut

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı xxman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

*Beşiktaş'ta Del Bosque döneminde John Carew vardı. O zaman İnönü'de 2-1 yenmiştik. Aynı sezon içinde de kendi sahanızda 4-3 yendik. Kendi sahanızda kalecisiz yenmiştik sizi. Bunu gururla hatırlatmak isterim.

*Ayrıca o sezon bizim kötü sezonlarımızdan biriydi. Dereyi görüp paçayı sıamayın sayın FB'liler.... Sürpriz olabilir diye düşünüyorum....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence fener alır

Sayfa 1/4 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri