REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: BEŞİKTAŞ - FENERBAHÇE Derbisinin sonuçları sizce ne olu

Katılımcı sayısı
24. Anket kapatılmıştır
  • Beşiktaş kazanır

10 41.67%
  • Fenerbahçe kazanır

9 37.50%
  • berabere biter

5 20.83%
Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
31 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: TSL 13.Hafta BEŞİKTAŞ:3 - FENERBAHÇE:0

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ne olacak Fink ve Bobo golleri attılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Üçüncü golde uğurdan hayırlı olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

gol bariz ofsayt hakem kaçırdı
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı eura Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bende Beşiktaş'ımdan yana kullandım. Tahimnim olarak ilk yarı berabere biter. 2. yarıda biz oyunu hakimiyetimiz altına alır, galibiyete erişiriz....

Ne dedim? Ne dedim? İlk yarı berabere biter dedim. İkinci yarıda oyunu ele alırız dedim. FB'liler inanmadı bana. Olmaz dediler. GS'yi yendiğimiz gibi sizi de yeneceğiz dediler. Ve şu anda ağızlarının payını aldılar. GS galibiyeti FB'ye hava aldırdı ama BJK söndürdü havasını. Hüsran Sonuç: 3-0

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tebrikler beşiktaş.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yalnız ŞİŞİRME KRAL ALEX in durmu bu akşam içler acısıydı karşısında oyuncu olmamasına rağmen topu ayağında tutamadı. Küçük Emrah misali sahada süründü. Vurmayın top atmayın banaaaa

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Kullanıcı Bilgi Menüsü

beşiktaşa tebrikler 3.gol ofsayttı ama 1.gol güzeldi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yargıç_1 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    beşiktaşa tebrikler 3.gol ofsayttı ama 1.gol güzeldi
    Hocam çamur yok lütfen. FB hangi maçı hakkıyla kazandı....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı eura Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    çamur yok tabiki tebrik ediyorum fenerbahçeli olarak ama benim görüşüm bu ilk yarının sonlarına doğru ve 2.yarının başlangıcı oyunun kontrolü daha çok fener bahçedeydi ama gol atamadılar forvet olmadığı için beşikteaşta bu avantajı kullandı ve galip geldi normal olarak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hitabınıza dikkat edin ofsayt demek camurmu oluyor.

bu şekilde kelimeler kullanmyaın helede forum yöneticilerin karşı.

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri