Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: BEÞÝKTAÞ - FENERBAHÇE Derbisinin sonuçlarý sizce ne olu

Katýlýmcý sayýsý
24. Anket kapatýlmýþtýr
  • Beþiktaþ kazanýr

10 41.67%
  • Fenerbahçe kazanýr

9 37.50%
  • berabere biter

5 20.83%
Sayfa 3/4 ÝlkÝlk 1234 SonSon
31 sonuçtan 21 ile 30 arasý

Konu: TSL 13.Hafta BEÞÝKTAÞ:3 - FENERBAHÇE:0

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ne olacak Fink ve Bobo golleri attýlar.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Üçüncü golde uðurdan hayýrlý olsun

Kullanýcý Bilgi Menüsü

gol bariz ofsayt hakem kaçýrdý
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    Ýþte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý eura Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Bende Beþiktaþ'ýmdan yana kullandým. Tahimnim olarak ilk yarý berabere biter. 2. yarýda biz oyunu hakimiyetimiz altýna alýr, galibiyete eriþiriz....

Ne dedim? Ne dedim? Ýlk yarý berabere biter dedim. Ýkinci yarýda oyunu ele alýrýz dedim. FB'liler inanmadý bana. Olmaz dediler. GS'yi yendiðimiz gibi sizi de yeneceðiz dediler. Ve þu anda aðýzlarýnýn payýný aldýlar. GS galibiyeti FB'ye hava aldýrdý ama BJK söndürdü havasýný. Hüsran Sonuç: 3-0

Kullanýcý Bilgi Menüsü

tebrikler beþiktaþ.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taþý Delen Suyun Gücü Deðil Damlalarýn Sürekliliðidir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yalnýz ÞÝÞÝRME KRAL ALEX in durmu bu akþam içler acýsýydý karþýsýnda oyuncu olmamasýna raðmen topu ayaðýnda tutamadý. Küçük Emrah misali sahada süründü. Vurmayýn top atmayýn banaaaa

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7

Kullanýcý Bilgi Menüsü

beþiktaþa tebrikler 3.gol ofsayttý ama 1.gol güzeldi

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý yargýç_1 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    beþiktaþa tebrikler 3.gol ofsayttý ama 1.gol güzeldi
    Hocam çamur yok lütfen. FB hangi maçý hakkýyla kazandý....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý eura Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    çamur yok tabiki tebrik ediyorum fenerbahçeli olarak ama benim görüþüm bu ilk yarýnýn sonlarýna doðru ve 2.yarýnýn baþlangýcý oyunun kontrolü daha çok fener bahçedeydi ama gol atamadýlar forvet olmadýðý için beþikteaþta bu avantajý kullandý ve galip geldi normal olarak

Kullanýcý Bilgi Menüsü

hitabýnýza dikkat edin ofsayt demek camurmu oluyor.

bu þekilde kelimeler kullanmyaýn helede forum yöneticilerin karþý.

Sayfa 3/4 ÝlkÝlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri