LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
cevabın için çok teşekkür ederim arkadaşım.elimde masa üstü bilgisayar yok.laptop için r232 dönüştürücüsü yok.vermiş olduğunuz linkten gemini 4.20 yi indirdim ama dream up la atma imkanım yok.flashwizar ile atamıyorum.cihazın ip numarasını göremiyorum.dreamup olmadan başka bir yolu yokmu.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
ok tşekkürler arkadaşım.bugün yapabilecek birşey yok demek.yarın cihazı çalıştığım yere götüreyim.orada çalıştığım yerdeki sistemler kapalı ama sisteme dahil olmayan bir tane var oradan yapabilirim gibime geliyor.
günaydın arkadaşlar.dreambox 500s cihaza dünden beri yazılım atmakla uğraşıyorum.dediğim gibi belki yüz sefer atmışımdır.ama artık olmuyor.dreamupla 4-5 kez flash erase yapıyorum.sonra yukarıda arkadaşın verdiği yazılım için flashı tıklıyorum.son aana kadar geliyor sonra eror hatası veriyor.şimdi ise dreamupu açıyorun.connecte basıp fişi takıyorum hiçbir hareket yok yeşil ışık yanıyor sadece
tsk ler
meraba arkadaslar bendede leptop var ..leptopla cihaza dreamup a bağlanamayız mı bugün rs 32 kablo siparisi vermistm..sadece masaüstüylemi rs 32 kablosu bağlanıyor..
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri