Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: Phılıps 107E5 Monitör arızası ACİLL

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

New Icons 31 Phılıps 107E5 Monitör arızası ACİLL

Arkadaşlar monitörümün vga kablosu kasaya bağlandığı yerden arızalandı bende kablocudan vga kablosu alıp bir ucunu kesip ordan ekledim sorunu giderdim fakat şimdi de görüntüde hafif kayma var gözü çok yoruyor ve renklerin parlaklığı azaldı sanki bu kablonun ekli olmasından mı oluyor yoksa ben ekranın kasasınıda açmıstım açarken içerde biryerelere zarar mı verdim acaba

Kullanıcı Bilgi Menüsü

senin kablonda sorun herhangi phılıps servisi danış sana orjinal kablo versinler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mecnun2007 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşlar monitörümün vga kablosu kasaya bağlandığı yerden arızalandı bende kablocudan vga kablosu alıp bir ucunu kesip ordan ekledim sorunu giderdim fakat şimdi de görüntüde hafif kayma var gözü çok yoruyor ve renklerin parlaklığı azaldı sanki bu kablonun ekli olmasından mı oluyor yoksa ben ekranın kasasınıda açmıstım açarken içerde biryerelere zarar mı verdim acaba
    değerli dostum aynı monitörü bende kullanıyorum. aynı sorun bendede oldu üstelik 2 sefer birinde servise değiştirtdim diğerinde ben yapmaya çaılştım tamir falan aynı anlattığın sorunlar oldu bazen kırmızı bazen yeşil v.b ve yine en iyisi servise götürdüm tamir ettiler üstelik 10 TL sına saygılar.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kabloyu kısalttım sorun %90 düzelti

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri