Arkadaslar@Mrb
SS2 kurdum ama sýnyaller cok zayýf gelýyor,turksatta 7 tane kanal buldu,hotbird de hýc sýnyal yok ve kanal bulmuyor,bunun sebebi ne olabýlýr acaba...
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Arkadaslar@Mrb
SS2 kurdum ama sýnyaller cok zayýf gelýyor,turksatta 7 tane kanal buldu,hotbird de hýc sýnyal yok ve kanal bulmuyor,bunun sebebi ne olabýlýr acaba...
Konu kingofsat tarafýndan (21-02-2008 Saat 22:31 ) deðiþtirilmiþtir.
anlaþýlan yardým edecek yok...
arkadasým kartýn versýyonu çok eski ne kadardýr kullanýyon
cok gec sonucu býldýrýyorum kusuruma bakma,dedýn sekýlde hotbýrt uydusunu swich'siz,kabloyu direkt antenden ss2 ýndirdim sýnyaller ust duzeyde sayýlýr,11996 v 27500 tp den sonra hýc sýnyal gelmýyor mesela bu MCT ve WÝEV paketlerýnden hýc sýnyal yok,bunun sebebi ne olabýlýr acaba![]()
Malesef ülkemizdeki discq 'lerin kalitesi malum belli uyduda sorun yaratmayan discqler malesef ss2 veya yanlýþ söylemiyeyim tüm digital uydu karlarýnda sinyal kaybý veya hiç sinyal alamamaya sebeb olabilmekte bunun için mümkün olduðu kadarý ile yeni bir kablo ile çanaða direk baðlamayý deneyin
BÜyÜk ÝhtÝmalle Senin Çanak Anten Ýnce Ayar ÝstÝyor Lnb Ayarlari Bazen GereklÝ Kontrolde Fayda Var BÝrde GÜncel Kanal LÝstesÝ YukleyebÝlÝrsÝnÝz
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri