Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
13 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: ss2 2.6C

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart ss2 2.6C

Arkadaslar@Mrb

SS2 kurdum ama sýnyaller cok zayýf gelýyor,turksatta 7 tane kanal buldu,hotbird de hýc sýnyal yok ve kanal bulmuyor,bunun sebebi ne olabýlýr acaba...
    Konu kingofsat tarafýndan (21-02-2008 Saat 22:31 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý kingofsat Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Arkadaslar@Mrb

SS2 kurdum ama sýnyaller cok zayýf gelýyor,turksatta 7 tane kanal buldu,hotbird de hýc sýnyal yok ve kanal bulmuyor,bunun sebebi ne olabýlýr acaba...
    Bu konuda yardýmcý oolacak arkdasýmýz yok mu

Kullanýcý Bilgi Menüsü

anlaþýlan yardým edecek yok...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadasým kartýn versýyonu çok eski ne kadardýr kullanýyon

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý zxcvbn10250 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    arkadasým kartýn versýyonu çok eski ne kadardýr kullanýyon
    ewet versiyonu cok eský oldugunun farkýndayým dostum,bu kartý 1 hafta once býr arkadasým verdý uzun zamandýr kulanmýyormus ve boþta durdu ýcýn bana verdý...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý kingofsat Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    ewet versiyonu cok eský oldugunun farkýndayým dostum,bu kartý 1 hafta once býr arkadasým verdý uzun zamandýr kulanmýyormus ve boþta durdu ýcýn bana verdý...
    imkanýn varsa hotbýrd yada turksatý dýsecq olmadan drek lnb baglantýsýyla dene

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý zxcvbn10250 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Ok deniyeyým bi

Kullanýcý Bilgi Menüsü

cok gec sonucu býldýrýyorum kusuruma bakma,dedýn sekýlde hotbýrt uydusunu swich'siz,kabloyu direkt antenden ss2 ýndirdim sýnyaller ust duzeyde sayýlýr,11996 v 27500 tp den sonra hýc sýnyal gelmýyor mesela bu MCT ve WÝEV paketlerýnden hýc sýnyal yok,bunun sebebi ne olabýlýr acaba

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Arkadaslar@Mrb

Malesef ülkemizdeki discq 'lerin kalitesi malum belli uyduda sorun yaratmayan discqler malesef ss2 veya yanlýþ söylemiyeyim tüm digital uydu karlarýnda sinyal kaybý veya hiç sinyal alamamaya sebeb olabilmekte bunun için mümkün olduðu kadarý ile yeni bir kablo ile çanaða direk baðlamayý deneyin

Kullanýcý Bilgi Menüsü

BÜyÜk ÝhtÝmalle Senin Çanak Anten Ýnce Ayar ÝstÝyor Lnb Ayarlari Bazen GereklÝ Kontrolde Fayda Var BÝrde GÜncel Kanal LÝstesÝ YukleyebÝlÝrsÝnÝz

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri