Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
16 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: AKP'den Metrobüse Zam - Türkiye Klasiği

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart AKP'den Metrobüse Zam - Türkiye Klasiği

cHP İstanbul İl Başkanı Gürsel Tekin, İstanbul'da toplu ulaşıma yapılan zammın, yıllık enflasyon hedefinin 10 katına ulaştığını ileri sürdü.

Tekin, yaptığı yazılı açıklamada, ''16 yıldır AKP zihniyeti tarafından talan ve rant anlayışıyla yönetilen İstanbul Büyükşehir Belediyesi artık iflas etmiştir. Kadir Topbaş'ın beceriksiz yönetiminin bedeli, İstanbullular'a ödetilmek istenmektedir'' ifadesine yer verdi.
    İstanbul'da toplu ulaşıma geçtiğimiz Haziran ayında yüzde 20 zam yapıldığını, son yapılan yüzde 34'lük zam ile bu oranın yüzde 55'e ulaştığını belirten Tekin, şunları kaydetti:
    ''Son 6 ayda toplu ulaşıma yapılan zam oranı yüzde 55 gibi görünse de aylık Mavi Akbil'deki biniş sınırının 200'den 160'a indirilmesi, metrobüs hatlarında Mavi Akbil'de her binişte 2 biniş eksiltilmesi gibi gizli zam içeren uygulamalarla gerçek zam oranı yüzde 70'i de aşmıştır. İstanbul'da toplu ulaşıma yapılan zam, yıllık enflasyon hedefinin 10 katına ulaşmıştır.
    Kadir Topbaş, hem hükümetin ekonomik hedefleriyle alay ediyor hem de iflas noktasına getirdiği belediyenin borç batağını İstanbulluların sırtından temizlemek istiyor. Enflasyon hedefinin yüzde 7.5 olduğu Türkiye'de, toplu ulaşıma yapılan fahiş zam insafsızlıktır.''
    Yapılan zamma karşı sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte protesto eylemleri yapacaklarını ifade eden Tekin, Kadir Topbaş'tan yapılan zammı geri çekmesini istediklerini, gerekirse İstanbul Büyükşehir Belediyesinin zam kararını yargıya götüreceklerini bildirdi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Geçen hafta İstanbul'daydım paramın çoğunu yollara harcadım diyebilirim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı HCakir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Geçen hafta İstanbul'daydım paramın çoğunu yollara harcadım diyebilirim
    niye haberim olmadı ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı BasriMutaf Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    niye haberim olmadı ?
    Bir daha ki ne abi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hcakir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bir daha ki ne abi
    :45::45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bıktık bu zamlardan...neden bir defa indirimden bahsetmezler...!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ayran Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bıktık bu zamlardan...neden bir defa indirimden bahsetmezler...!
    Türkiyede böyle yürüyor bu işler.
    Nerede akar çok, hemen orada zam...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

[B]Ya en çok neye kızıyorum biliyormusunuz?

Zam yapılıyor yapılıyor. Bahane de bulunuyor. Ama indirime gelince yok.
    Aynı dolmuşçuların yaptığı gibi. Mazot zamlandı dendi zam yapıldı. Ama mazotun fiyatı inince 5 kuruş indirim yapmamışlardı...[B]

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı eura Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Aynı dolmuşçuların yaptığı gibi. Mazot zamlandı dendi zam yapıldı. Ama mazotun fiyatı inince 5 kuruş indirim yapmamışlardı...[B]
    Türkiyede indirim olmaz.. ne zaman olduki yine olsun.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı eura Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

harbiden ayıp yaw 5 kuruş mozut indirimi olurmu ya öbürsü gün zaten 15 kuruş zam yapıyo ne anadık bu işten...

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri