Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
16 sonuçtan 11 ile 16 arası

Konu: AKP'den Metrobüse Zam - Türkiye Klasiği

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Şimdi hükümet'ten biri çıkar zamları biz yapmıyoruz bilmem ne tarafından otomatik olarak yapılıyor diye demeç verir.
    Konu kucer06 tarafından (16-11-2009 Saat 18:56 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı eura Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    [B]Ya en çok neye kızıyorum biliyormusunuz?

Zam yapılıyor yapılıyor. Bahane de bulunuyor. Ama indirime gelince yok.
    Aynı dolmuşçuların yaptığı gibi. Mazot zamlandı dendi zam yapıldı. Ama mazotun fiyatı inince 5 kuruş indirim yapmamışlardı...[B]
    harbiden ayıp yaw 5 kuruş mozut indirimi olurmu ya öbürsü gün zaten 15 kuruş zam yapıyo ne anadık bu işten...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

unutur bu aptal millet mantığı ile daha çok zam yaparlar bizim millette seçim zamanı bir kaç rüşvet yardıma oyunu verir sonrada şikayet ederiz!!!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende diyorum forumda bideğişiklik mi oldu.ne zamandır siyaset yapan yoktu..yine başlamış

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ortada kocaman bi gerçek var, siyaset yok..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart hür site

Alıntı zfr_pal Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bende diyorum forumda bideğişiklik mi oldu.ne zamandır siyaset yapan yoktu..yine başlamış
    ona sus, buna yazma, bu sitede siyaset yapma,telefonda siyaset konuşma ,etrafındakilerle siyaset konuşma...DEMOKRASİ varya benim canım türkiyemde!'!!

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri