herkesin eli az çok ekmek parasý görüyor bu kazancýnýzý nasýl deðerlendiriyorsunuz?
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Bankaya Yatýrarak
Ýþimde sermaya olarak
Yastýk altý saklarým
Zevkime harcarým
herkesin eli az çok ekmek parasý görüyor bu kazancýnýzý nasýl deðerlendiriyorsunuz?
süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
Ýþte Davet Linkin!!
http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1
hocam borca veriyoruz diye ankete eklesen iyi olurdu
üstad þu an para artmýyor maalesef...
buna göre bir seçenek bulamadýðým için iþaretleyemedim...
selametle...
Bankaya yatýrmak en akýllýca olan.
ama günümüzde öyle bir yaþam savaþý varki, çok parana olacakki bankaya yatýracaksýn.
Devlet bankada faize yatýrdýðýn paradan bile vergi alýyor, hemde çok yuksek oranlarda.
Yani iki kiþi kendi arasýnda ticaret yapacaksa, devlet hani benim payým diye kanun çýkarýyor.
Yastýk altý yapmak diðer bir düþünce. uzun vadede altýn yaparak saklanabilir. ama kýsa vadede altýna dövize gerek yok.
kar getiren bir iþ sahibiyseniz eðer yukarýdakiler en son planda kalýyor. paranýzý iþe yatýrýp, karýnýzýn bi bölümünü bankada saklayabilirsiniz. herkesin yaptýðý bu bence.
zevke harcamak, türkiyede belli bir kýsýmýn yapacaðý iþ. parasý çoktan biraz daha çok olanlar zaten nerelere harcadýklarý belli bile deðil.
elimde para 2 gün doðru dürüst kalmýyorki paramla biþiler yapayým
gelirnizi nasýl deðerlendiriyorsunuz sorusu bence çok ama çok yanlýþ memleketin durumu belli iþ güç her þey bitmiþ durumda millet borca bile yetiþtiremezken nasýl deðerlendirir sizce
usta þýklarda banka kredisini ödemek yok.Olsaydý banka kredisini ödemek þýkkýný iþaretlerdim...ben maaþýmýn tamamýný ve üstüne biraz daha koyarak banka kredisi ödüyorum.......
borcum var borcummmmmmmmmm![]()
Konu pencere77 tarafýndan (17-11-2009 Saat 15:56 ) deðiþtirilmiþtir.
anlaþýlan herkesin ayrý ayrý derdi var
neyse arttýrabilenelr yazsýn o zmaan):
süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
Ýþte Davet Linkin!!
http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1
ÝMKB usta
Konu ÞAVKÇI09 tarafýndan (17-11-2009 Saat 20:14 ) deðiþtirilmiþtir.
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri