REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/17 1234567891011 ... SonSon
168 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: BAFF'dan yeni ürün Baff 6000 fta twin Kart paylaşım sisteminin yeni harikası

Kullanıcı Bilgi Menüsü

BAFF'dan yeni ürün Baff 6000 fta twin Kart paylaşım sisteminin yeni harikası

Kart paylaşımında son nokta artık ne pc nede adsl gerekmiyecek. site site dolaşıp server arama derdinizde son buluyor.

Çift board sayasinde şifreli kanalların dataları eutelsatw6 uydusundan alınabiliyor bu sayede.

Freex paketi
    Mct paketi
    Cyfra paketi
    *** wiev paketi
    nova vs

ve daha bir çok paketi izleme imkanı sağlıyor
    ayrıca ekstara çanak kurma derdinizde yok
    Multi feed kullanarak eutalsat hotbird sirusu almanız mümkün bu sisstem için ekstara çanak kurmanızda gerekmiyecek
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

BAFF 6000 twin çift board u sayesinde altta verilen paketleri tamamen açıyor. yapmanızgereken baff 6000 twin'e öncelikle sahip olmanız sonrası şaşılacak kadar kolay.
    eutelsat w 6 uydusu (21 derece doğu) na bir çanak daha kurmanız gerekiyor. bu çanaktan alacagınız kabloyu cihazda ikinci bir tuner girişi var oraya giriyorsunuz. bütün güncellemeleri bu kablo üzerinden yapıyor.
    cihaz menüsünden veya başka bir yerden herhangi bir işlemyapmanıza gerek kalmadan sadece seyrediyorsunuz. seyredeceginiz yayınların tamamı hotbrd 13'c deki paketlerdir. bu sistem kolaylıgı ile yeni ve tecrübeli uydu kullanıcılarına aynı mesafede faydalanmasını saglıyor.
    şu an seyrine musade edilen kanallar çaşitlendirerek kullanıcıya seçme şansı vriliyor. başta adut, belgesel, müzik, spor ve film kanalları eklenmiş. daha önemlisi kanalların ve paketlerin biz bu sitelerde dile getirrsek eklenebilir olması. artık satıcıların kullanıcı isteklerine cok rahat cevap verebilecek bir cihazı var herkese hayırlı olsun.

TPS, AB SAT,CYFRA +,NOVA,MCT,*** VİEW,FREEX,INXTC,DORCEL EKLENECEKLER ART VE BBC PRIME

eutelsat w6 21c
    11554 H 3900
    10972 V 2532

BULAMAYANLAR İÇİN YARDIMCI ÖRNEK FREKANSLAR.

fiyatı 285 dolar civarında

Genel özellikler:

· IBM işlemci

· Programlanabilir 6000 kanal TV&Radyo

· 100 ün üzerinde uydu ve 1300’ün üzerinde transponder kapasitesi

· MPEG-II video (MP@ML)

· MPEG layer I & II, CD kalitesinde ses çıkışı

· Giriş frekansı 950-2150 MHz

· 1 lnb girişi (F-tipi),IF sinyal geçişi

· Düzenlenebilir kanal ve favori listesi

· Tak ve kullan kolay kurulum özelliği

· C /Ku –Band uydulardan gelen SCPC & MCPC sinyallere uyumlu

· DVB standartlarında tanımlanmış çoklu kodlamaları destekler

· 4 dijit ve 7 segment LED display kanal bilgisi

· Uydu alıcı üzerinde teletext kullanabilme (TV’de teletext özelliği olmasına gerek yok)

· Uydu sinyalini kolay yakalama özelliği

· Güç kesilip geldiğinde cihazın son izlendiği şekilde geri açılması (Power Recovery Fonksiyonu)

· Kolay değiştirilebilir (Edit) PID’ler TV ya da radyo kanalları

· Kanal isimleri ,uydu isimleri ve transporderler

· Tam fonksiyonlu kolay kullanımlı OSG menü

· Son kanal hafıza fonksiyonu

· EPG (elektronik kanal rehberi)

· Türkçe , İngilizce dil seçeneği

· 256 renk süper grafik çözünürlüğü

· Altyazı destekleme

· Ebeveyn kontrolü (Şifre konulabilme)

· 13 / 18 V LNB polarite ve 0/22 KHZ kontrolü

· Cihazdan cihaza program yükleyebilme

· Bilgisayardan cihaza program yükleyebilme

· DİSEqC 1.0 & DİSEqC 1.2 uyumlu (DİSEqC Motor)

· USALS uyumlu

· UHF 21 – 69 RF modülatör

2 yıl garanti
    Konu srknbs tarafından (07-12-2006 Saat 15:10 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

gerçekten helal olsun baff'a...............

Kullanıcı Bilgi Menüsü

helal sana baff

Kullanıcı Bilgi Menüsü

akadaşlar ben bu cihazı bugün tesadüfen farkettim. tam aradığım makine aslında:-) ma ben bunu aldıktan sonra açık olan kanallar yarın ve daha sonraları birden gitmesin.. yani cihaz elimde patlamasın.. 450 milyon..az bişey değil. açıkcası bugün güvenip alamıdım. siz arkadaşların fikrini almadan almak istemedim. tavsiye eden yada kullanan arkadaşlar varmı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

böyle cihazlar çıkartıp bizi kandırıyorlar bizde sazan gibi dalıyoruz nekadar sürer bilinmiyor garantisiyok bende aldım farklıcıhaz bu cihazla aynı sistem çalışıyor şu an 2 aydan beri bir döngel kablosu bekliyorum halen gelecek oda biryıl garantili diyorlardı daha ben güvenmiyorum bunlara benim fikrim bu yinede sizbilirsiniz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

verdiğin bilgi için teşekkürler.. ben biraz daha beklemeyi tercih ediyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence harika cihaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

BAFF 6000 twin çift board yeni aldım w6 uyduyu kurdum ikinci kabloyu hangi girişe takıcam ama hepsinide denedim hangisine takılcağını bilen varsa yardım edin acill

Kullanıcı Bilgi Menüsü

verılen destek kesılırse elınızde normal bır cıhaz olarak kalır arkadasım bunlar gazla uzun surelı olmaya bılır en ıyısı sız buyle bır cıhaz almak ıstıyorsanız ınternet uzerı olanlardan alınız daha ıyı olur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu cihazda hd desteklimi acaba hd destekli değilse baya bir cok para paraya yazık olur

Sayfa 1/17 1234567891011 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri