Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: Bu numaradan gelen mesaja dikkat

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Bu numaradan gelen mesaja dikkat

Bu numaradan gelen mesaja dikkat

BU NUMARADAN GELEN MESAJA DİKKAT
    17 Kasım 2009 Salı 15:24

Son dönemde moda olan cep telefonuna gelen ödül kazandınız SMS'leri furyasına bir yenisi daha eklendi.
    ....................
    Telefonunuza gelen bir SMS size para ödülü kazandığınızı belirtiyor. Aradığınızda aksanı bozuk kişiler tarafından 35 bin TL para ödülü kazandığınızı ve bu para ödülünü yatırmak için sizden hesap numarası istiyorlar.

Kendilerinin ise bir bankada hesap numaraları olduğunu ve paranın 17 bin TL'sini kendi bağlı bulundukları banka şubesine arayan kişi adına hesap açılarak yatırılacağını söylüyorlar.

Paranın geri kalan kısmını ise kendi hesap numaranıza aktarılacağını söylüyorlar. Yalnız tek bir şartla! 8 adet 250 kontör alıp kontör kartındaki şifreleri vermeniz gerekiyor. Aman dikkat, kontör avcılarının tuzağına düşmeyin.

İşte o numara 05**4048497

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kimse kimseye birşeyler bedava vermez bunları artık kafamıza sokun zaten.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bilgilendirme İçin Tşk

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kanberoğlu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu numaradan gelen mesaja dikkat

BU NUMARADAN GELEN MESAJA DİKKAT
    17 Kasım 2009 Salı 15:24

Son dönemde moda olan cep telefonuna gelen ödül kazandınız SMS'leri furyasına bir yenisi daha eklendi.
    ....................
    Telefonunuza gelen bir SMS size para ödülü kazandığınızı belirtiyor. Aradığınızda aksanı bozuk kişiler tarafından 35 bin TL para ödülü kazandığınızı ve bu para ödülünü yatırmak için sizden hesap numarası istiyorlar.

Kendilerinin ise bir bankada hesap numaraları olduğunu ve paranın 17 bin TL'sini kendi bağlı bulundukları banka şubesine arayan kişi adına hesap açılarak yatırılacağını söylüyorlar.

Paranın geri kalan kısmını ise kendi hesap numaranıza aktarılacağını söylüyorlar. Yalnız tek bir şartla! 8 adet 250 kontör alıp kontör kartındaki şifreleri vermeniz gerekiyor. Aman dikkat, kontör avcılarının tuzağına düşmeyin.

İşte o numara 05**4048497
    aynı olay benim basımada geldi dikka t edin ben yutmadım sizde kanmayı slmlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

benide aramışlar ama tel kapalıydı sonrada mesaj geldi şu kişi aramış diye bu numarayla tutuyor o numara

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı pcmemo1 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kimse kimseye birşeyler bedava vermez bunları artık kafamıza sokun zaten.

iş burada biter.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

daha dün aynı mesaj wına geldi ve tınlamadım hemen sildim sakın dikkate almayın sakın ve herkes elinden geldiğince zaten gerekli yerlere o numara hakkında suç duyurusunda bulundum ama noda kullan at çıktı kısacası dikkat bu mesajları yaysınki kimsenin canı yanmasın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu tuzaga düşün varmı acaba?:49::49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ya ne kadar uyanık bunlar be! geceleri uyumuyorlar galiba uyardığın için teşekkürler usta, sağ ol...
    İSTİKBAL GÖKLERDEDİR
    K. ATATÜRK

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri