Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arasý

Konu: Carlos: Artýk dönme zamaný geldi

Kullanýcý Bilgi Menüsü

New Icons 31 Carlos: Artýk dönme zamaný geldi

Brezilyalý Globoesporte Gazetesi, Roberto Carlos'un bu hafta Fenerbahçe ile yollarýný ayýracaðýný yazdý.

Fenerbahçe'nin Brezilyalý futbolcusu Roberto Carlos, Brezilya basýnýnda yayýmlanan açýklamasýnda, Corinthians kulübüne gitmesi kesinleþmiþ gibi ifadeler kullandý.

BREZÝLYA'YA DÖNME ZAMANI GELDÝ
    Brezilya'nýn ''Jornal da Tarde'' gazetesinde yayýmlanan demecinde Carlos, ''Çok mutluyum. Ýþler benim için çok yolunda gidiyor. Brezilya'ya geri dönme zamanýnýn geldiðini düþünüyorum. Þampiyon olmak isteyen büyük bir kulüpte oynamak istiyorum'' dedi.

Sözleþmesinin Ronaldo'nun sözleþmesine benzer bir sözleþme olacaðýný ve Corinthians kulübünün maaþýný ödemeyeceðini ifade eden Roberto Carlos, ''parayý þirketler ödeyecek. Kulüpten hiçbirþey çýkmayacak, ama þimdilik çok fazla konuþmamak gerek. Çok konuþmanýn herþeyi zora sokabileceðini bilecek kadar tecrübeliyim'' diye konuþtu.

LÝBERTADORES YENÝ BÝR HEDEF
    Corinthians'ýn, Güney Amerika Futbol Konfederasyonu'nun organize ettiði Amerika Libertadores Kupasý'nda mücadele edecek olacaðýný hatýrlatan Carlos, ''Libertadores, her futbolcuyu motive eder. Kulüp için önemli bir yýl. Çok fazla yatýrým yapan bir baþkaný var. Palmeiras'ta oynadýðým zaman Libertadores Kupasý'na katýlmýþtým ama kazanmayý baþaramadýk. Benim için bu kupa yeni bir hedef olur'' açýklamasýnda bulundu.

Corinthians'a gitmesi halinde 37 yaþýnda forma giyecek olacaðý hatýrlatýlan Carlos, bununla ilgili olarak da, ''Fiziki herhangibir sorunum yok ve yýla en iyi þekilde baþlamak için iyi bir lig öncesi hazýrlýk yapmayý umuyorum. Brezilya'da çalýþmalar buradan daha zor. Bana daha iyi kondisyon saðlar. Türk liginde bu sezon sadece iki maç oynamadým'' yorumunu yaptý.

Corinthians taraftarýna da mesaj yollayan Carlos, ''Taraftarlara saygýlýyým ve hayatým her zaman ayný. Brezilya'da daha fazla kupa kazanmak ve motivasyonumu yüksek tutmak istiyorum'' dedi.

Öte yandan Brezilya basýný, Corinthians kulübünün halen Roberto Carlos hakkýnda kesin kararýný vermediðini yazarken, Carlos'un gelmesi halinde Ronaldo'nun sözleþmesinde olduðu gibi 1 yýllýðýna yaklaþýk 5 milyon dolar alacaðýný ve sözleþmesinin uzatýlmasý için 1 yýllýk opsiyon bulunacaðýný kaydetti.

ensonhaber.com
    Konu swerrt tarafýndan (18-11-2009 Saat 10:46 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

amma yanar döner adammýþ yaa.
    bi gitmicem, bi gitme vakti geldi.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

býktým artýk bu adamdan cehenneme kadar yolu var

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Artýk gitsin yeter ya
    Zaten bi iþe yaradýðý yok Gençlerin yolunu bari aç

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri