Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
19 sonuçtan 11 ile 19 arası

Konu: Uydudan kart paylaşımı yapan cihazlar

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

slm usta seolun hangi modeli uydudan paylaşım yapıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı aelmas77 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    slm usta seolun hangi modeli uydudan paylaşım yapıyor
    Hiremco X3 Turbo HD gerçekten fiatına göre güzel bir cihaz bana göre tek kötü tarafı cccam'i desteklememesi..

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hilmi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Hiremco X3 Turbo HD gerçekten fiatına göre güzel bir cihaz bana göre tek kötü tarafı cccam'i desteklememesi..
    Merhaba arkadaşım
    Bana bu desteklememsi cevabınla ne demek istediğini yazarmısın lütfen. Ben bu cihazdan aldım ve kart ve cadcam yuvası var ve kullanmayı düşünüyordum. Yani şimdi cadcam yuvası çalışmıyormu? yoksa ben yanlış mı anlıyorum yazıyı.
    Teşekkürler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ses1siz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Merhaba arkadaşım
    Bana bu desteklememsi cevabınla ne demek istediğini yazarmısın lütfen. Ben bu cihazdan aldım ve kart ve cadcam yuvası var ve kullanmayı düşünüyordum. Yani şimdi cadcam yuvası çalışmıyormu? yoksa ben yanlış mı anlıyorum yazıyı.
    Teşekkürler.
    yok arkadaşım modül yuvasında sorun yok dreambox gibi netten server paylaşımında sorunlar var demek istedim..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

inpax ve y6 al yanında aparat birçok kanalı ve paketi çözsun bizimkiler dahil int olmayan için bitirim bence

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Dreambox forever...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar ıq plasla yapılan payşaşım varmıdır?twin degil.düz ıq plas.birde bu 9339 u girdigimizdeki car shareler var.bunları nasıl nerede ve ne şekilde hangi programla birlikte kullanılabilir?rs-232 nin bir fonksiyonu varmıdır?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yau arkadaşlar adam iyiki 1 soru sormuş pişman etmişsiniz binada merkezi varsa çanak falan da taktırmıyorsa yönetim ya internet üzerinden seyredeceksin yada unutacaksın paylaşımı ayrıca ne açıyormuş ooooooooo cihazlar ??????????????

Kullanıcı Bilgi Menüsü

SLM;gm4450 cihazla paylaşıma katılan var mı? Varsa örnek verebilir mi? iyiakşamlar.

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri