Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
13 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Arda domuz gribi

  1. #1

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    New Icons 24 Arda domuz gribi

    Galatasaray'da kaptan Arda, domuz gribine yakalandı. Arda, Manisaspor maçında forma giyemeyecek.



    Galatasaray, resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada kaptan Arda Turan'ın domuz gribi olduğunu bildirdi. İnternet sitesinden yapılan açıklamada; Futbolcumuz Arda Turan’ın burun akıntısı, ateş ve genel halsizlik şikayetleri ile başlayan sağlık sorunu için yapılmış olan testlerinin bugün çıkan sonuçlarında H1N1 test sonucunun pozitif olduğu saptanmıştır. Futbolcumuz konuyla ilgili detaylı olarak bilgilendirilmiş olup, başlanan tedavisine düzenli bir şekilde devam edilmektedir.
    Sağlık durumu iyi olan ve istirahata alınan kaptanımızın, takımdan ayrı olarak, 23 Kasım Pazartesi gününe kadar özel tedavisine devam edilecektir" sözlerine yer verildi.


    Sarı-kırmızılı takımın yıldız futbolcusu bu hafta sonu oynanacak olan Manisaspor maçında forma giyemeyecek.

  2. #2

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    ne diyim artık arda fazla şımarınca H1N1 şunu dünyadan bi siliyim dedi heralde

  3. #3

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    geçmiş olsun.

  4. #4

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    Tedavisi yoğun şekilde süren Arda Turan'da domuz gribi olarak bilinen H1N1 virüsüne rastlandığı açıklandı.

    Galatasaray Spor Kulübü'nden yapılan açıklamada, burun akıntısı, ateş ve genel halsizlik şikayetleri olan yıldız futbolcunun tahlillerinde H1N1 test sonucunun pozitif çıktığı kaydedildi.

    Konuyla ilgili detaylı olarak bilgilendirilen ve tedavisine hemen başlanan Arda'nın 23 Kasım Pazartesi gününe kadar takımdan ayrı olarak tedavisine devam edileceği de duyuruldu.

    ROMA'YA GİTMİŞTİ

    Sarı kırmızılı futbolcu bu durumda takımının 22 Kasım Pazar günü oynayacağı Manisaspor karşılaşmasında forma giyemeyecek.


    Arda Turan, Milli maçlara verilen aradan dolayı iki günlük iznini geçirmek için gittiği Roma gitmiş ve oradan ağır hasta olarak dönmüştü.

    Haber 7

  5. #5

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    Alıntı xxman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ne diyim artık arda fazla şımarınca H1N1 şunu dünyadan bi siliyim dedi heralde
    dikkat et seni de silmesin

  6. #6

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    gecmiş olsun arda kardeşimize

  7. #7

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    Alıntı ademozkaya Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    dikkat et seni de silmesin
    sen rahat ol bana bişi olmaz allahın izniyle

  8. #8

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    Ben eminim ki parayı basan düdüğü çalar.
    Arda için ellerinden gelenin fazlasını yapacaklardır. Merak etmeyin Arda bana göre bu hastalığı atlatır....

  9. #9

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    futbolcular her zaman sağlık kontrolunden geçtikleri için erken teşhis olmuştur. Zaten bu hastalık ta en önemli nokta erken teşhis ve bakım arda gibi elinde her türlü imkanı olan bir insan için bu hsatalığı atlatmak zor değil.

    geçmiş olsun demekten fazla elimizden bişi gelmez.

    LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7


    Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.


  10. #10

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    H1N1 sonuçta şuan ölümcül bir hastalıktır. Arda deyip çok parası ve imkanları var diye ölmeyecek anlamına gelmez. Umarım sağlığına çabuk kavuşur...

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •