Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
2 sonuçtan 1 ile 2 arasý

Konu: Okan'ýn programýna katýlan rüya yorumcusu iþten atýldý!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Okan'ýn programýna katýlan rüya yorumcusu iþten atýldý!

'Rüyalarýnýz Hayrolsun' isimli program, 'Medya Arkasý' bölümünde yayýnlanmýþ ve Okan Bayülgen, çok ilginç gelen bu programla ilgili konuþmak için Deniz Karýnca'yý konuk etmiþti.

Bu haftaki programýnda yine Medya Arkasý'nda kullanmak için programý beklediklerini ancak yayýnlanmadýðýný söyleyen Okan Bayülgen, bir endiþesini de dile getirmiþ ve "Biz programa çýkardýk diye kýzý iþten mi attýlar acaba?" þeklinde konuþmuþtu.

Bayülgen'in tahmini doðru çýktý. Deniz Karýnca, Kanal D'de Seda Sayan'ýn programýna katýlarak "Bir haksýzlýk oldu. Okan Bayülgen'e çýkmamam istenmedi ama ben bir þekilde çýktým. Fakat ondan sonra bir rahatsýzlýk geçirdim. Ameliyat yaþadým" diyerek daha sonraki süreçte de programýna son verildiðini ifade etti.

Seda Sayan ise Okan Bayülgen'in Deniz Karýnca'yý iþe almasý tavsiyesinde bulunarak "Okan Bayülgen'e söyle. Programýnýn 3 günün birinde iþ versin. Valla, Okan bunu duysa çok üzülür" dedi.

Deniz Karýnca, Bayülgen'in kendisinden bahsettiðini duyduðunu belirterek "Ona çok teþekkür ediyorum. Beni merak etmiþ. Saðolsun" diye konuþtu.

Programýn diðer konuðu Ali Poyrazoðlu'nun tavsiyesi de dikkatlerden kaçmadý: "Seni daimi devamlý falcý olarak alsýn!"

Kullanýcý Bilgi Menüsü

....tuhaf

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri