Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 2/2 ÝlkÝlk 12
15 sonuçtan 11 ile 15 arasý

Konu: Galatasaray küme düþüyor

Kullanýcý Bilgi Menüsü

nede olsa galatasaray her þey beklenir eger futbol takýmýnýda araþtýrsalar elbette oradanda bir þeyler çýkar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý wtwt99 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    nede olsa galatasaray her þey beklenir eger futbol takýmýnýda araþtýrsalar elbette oradanda bir þeyler çýkar
    çok doðru söyledin kardeþim katýlýyorum sana

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Hakeden hangi takým olursa olsun yanlýþ yapan cezasýný çeksin.
    eðer bizler saðduyulu deðilde fenatik bir þekilde düþünürsek türibin terörüne çanak tutmuþ oluruz.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý wtwt99 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Eskilerden kalma bir söz vardýr bilirmisin.

Hani derler ya tencere dibin kara senin ki benden kara

Ne diyelim fenerliler kýna yakarlar artýk.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

1- kýnayakýcak bi durum yok..olay gerçekten çok vahim.hangi klüp olursa olsun 6s-fb-bjk-erdemir-oyak vs... kendi hizmet edenleri tarafýndanbu duruma düþürülemez düþürülmemeli.ha evet bu olay fb liler için bir dalga geçme konusu olabilir ayný þeyi, fenerliler yapsaydý þuan herkes fenerbahçe ile dalga geçiyor olucaktý.Ama aslýnda konu hangi takým için olursa olsun küçük düþürülecek bir durum.bunu klüp bazýnda söylüyorum.6S bu duruma düþürenlerin o çatý altýnda yeri yok..

2- Tufan çok kötü bir oyuncumu ki onun yerine sahtekarlýk yapýp baþka oyuncu oynatýyorlar.Çok kötüyse kadroda ne iþi var?? deðilse niçin yerine formasýyla baþka oyuncu oynatýlýyor.Bu konu aslýnda tufan içinde çok vahim.Ben olsam düþünürüüm niye diye??6s takýmý cemal olmadan oynayamazmý???

Sayfa 2/2 ÝlkÝlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri