Son günlerin en beðenilen dizisi Ezel'deki dizi aþký gerçek çýktý. Kenan Ýmirzalýoðlu ve Cansu Dere aþký bomba gibi düþtü.
Ezel'den beri birlikteler
Cansu Dere ile Cem Yýlmaz'ýn iliþkisinin bittiðini, söyleyen kiþiye güvenmiþ ve haberi ilk ben yazmýþtým. Cem Yýlmaz da "Ne yazýyorsa doðrudur" diyerek kabul etmiþti. Bu kiþi þimdi de Cansu Dere ile Kenan Ýmirzalýoðlu'nun birlikte olduðunu söylüyor. Ben inanmadým. "Yok, bu ikilinin arasýnda aþk haberi hep çýkar ama olmaz. Yani hiç kabul etmediler" dedim. Biliyorsunuz, 'Yandým Ali' filminde bir kez daha aþk yaþadýklarý iddia edilmiþ ve o zaman da Cem Yýlmaz ile Cansu Dere ayrýlmýþtý. Þimdi bir kez daha iki tarafa da bu soruyu sordum.
Ýkisi de malum; kabul etmediler. Ancak bana söyleyen kiþi o kadar iddialý ki, ben de sizinle paylaþmak istedim. Hem biliyorsunuz, magazin böyledir; önce kabul etmezler, sonra el ele çýkarlar. Bizim yüzümüz kýzarýr, onlarýnki kýzarmaz. Ancak Cansu Dere, Cem Yýlmaz'dan ayrýldý ama Kenan Ýmirzalýoðlu, Zeynep Beþerler ile hâlâ sevgili. Tamam, Zeynep Beþerler'i gecelerde hep yalnýz ve baþka birileriyle görüyorum ama o Kenan ile sevgili olduklarýný her fýrsatta tekrarlýyor. Bu yüzden olacaklarý beklemek en iyisi diye düþünüyorum. Bu arada Kelebek yazarý sevgili Mevlüt Tezel'e Baþbakanýmýzýn da sýk sýk dile getirdiði "Gözleri var görmezler, kulaklarý var duymazlar" lafýyla yanýt vermek istiyorum. Mevlütcüðüm, ben görüyorum, duyuyorum ve yazýyorum.
Ve 'Siz Uyurken' köþesi o kadar çok beðeniliyor ki, bazen sýrf bu köþe için gece yarýsýndan sonra, yani köþelerinden "Magazini çok iyi bilirim" diye ahkâm kesenler uyuduktan sonra sokaða çýkýyorum. Magazinciyim diyen herkese de tavsiye ediyorum. Çünkü magazin hayatýn içinde olmaktýr, ben de öyle yapýyorum
Esin Övet - Gazete Habertürk

Teþekkur:
Beðeni: 

Alýntý

Yer imleri