Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
22 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: YENİ KONU ve Cevap Yaz tıkladığımda Firefox çöküyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon9 YENİ KONU ve Cevap Yaz tıkladığımda Firefox çöküyor

Firefox 3.6 beta sürümünü kullanıyorum
    vBulletin olan bazı sitelerde YENİ KONU ve CEVAP YAZ tıkladığımda firefox çökme habercisi açılıyor, bütün sayfalar kapanıyor

Mesaj yazamıyorum ve yeni konu açamıyorum
    soruna yönelik çözüm önerisi olan arkadaşlardan yardım etmelerini rica ediyorum saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

3.5.5 sürümüne geri dönün. birde bilgisayarınızda son guncellemeler yüklümü.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

3.5 sürümüne geri çevirdim fakat yine bir değişiklik olmadı
    aynı hatayı verdi

Format kaçınılmaz oldu sanırım :A

Kullanıcı Bilgi Menüsü

formattan önce kasper sky advanced systemcare gibi programlarla sistemınızı bir taratın ayrıca fırefox your ınstalled gibi bir programla kaldırınız artık dosylar nedeni ile sorun devam edebilir.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bendede dünden beri aynı sorun var googlede arama yaptıgım zaman kapanıyor ve cöküyor diye msj cıkıyor ayrıca bilgisayarı actıgım zaman googlede bir sorun algılandı kapatılması gerekıyor dıyor sorun ne acaba ve ne yapmam lazım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu konuda yardım edecek yokmu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çok fazla eklenti yükledinse yapıyordur çaresi ise kaldırıp yeniden kurmak
    kaldırıken Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. kullan ve program filestan klasörünü silip ilk önce Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. temizlik yapıp sonra firefoxu kur sorun düzelir.
    Konu ayran tarafından (26-11-2009 Saat 17:03 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ayran Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    çok fazla eklenti yükledinse yapıyordur çaresi ise kaldırıp yeniden kurmak
    kaldırıken Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. kullan ve program filestan klasörünü silip ilk önce Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. temizlik yapıp sonra firefoxu kur sorun düzelir.
    hocam sildim temizledim ama hala aynı ama bir şey var kaldırılken bir sürü kutucuk cıkıyor revo programında ben sadece mazilla yazan kutuyu işaretliyorum diger kutularıda silsem sorun olurmu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

program ekle kaldırdan flashplayeri kaldırın.
    en son firefox uyumlu flashplayeri yukleyin
    Adobe Flash Player version 10.0.32.18
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Bendede çok fazla çökme oluyordu, format attıktan sonra her zaman kullandığım eski 9.. flashplayeri kurmadım.en son çıkanı kurdum. bi dha çökme yaşamadım.
    Benim deneyimim bu yonde olumlu oldu.. denemekte fayda var..
    Konu MUTAF tarafından (26-11-2009 Saat 18:25 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    formattan önce kasper sky advanced systemcare gibi programlarla sistemınızı bir taratın ayrıca fırefox your ınstalled gibi bir programla kaldırınız artık dosylar nedeni ile sorun devam edebilir.
    Alıntı BasriMutaf Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    program ekle kaldırdan flashplayeri kaldırın.
    en son firefox uyumlu flashplayeri yukleyin
    Adobe Flash Player version 10.0.32.18

Bendede çok fazla çökme oluyordu, format attıktan sonra her zaman kullandığım eski 9.. flashplayeri kurmadım.en son çıkanı kurdum. bi dha çökme yaşamadım.
    Benim deneyimim bu yonde olumlu oldu.. denemekte fayda var..
    Söylediğiniz yöntemleri denedim fakat sorun devam ediyor
    (ilgilendiğiniz için ayrıca teşekkürler)

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri