REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: Next Minix 1 Aralık 2009 Yazılımı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

New Icons 31 Next Minix 1 Aralık 2009 Yazılımı

Next Minix 1 Aralık 2009 yazılımı
    Minix Yazılım Güncelleme (1127_001_A.ssu ) OTA -Bu yazılım aynı zamanda Uydu Güncellemede de aktiftir.

1. Kanalları grup olarak taşıma.
    I. Adım: Kanalları seç
    II. Adım: İmleçi kanalların taşınmasını istediğin yere ilerlet.
    III. Adım:Kırmızı tuşa bas.

2. OK kanal listesi açıkken, İmleç ile işaretli kanala ilişkin Frekans, sembol hızı, polarity, Video_Pid, Audio_Pid gibi detaylar listenin en altında görülebilir.

3. Arama modu sadece FTA kanalları bulmak için ayarlandığında özellikle Viaccess CAS yayınların da FTA gibi bulunup listeye eklenmesi düzeltildi.

4. Info tuşu ile erişilen kanal bilgisi detaylarında LNB:10600 gibi gösterim (yazım) hatası olan ifadeler düzeltildi.

5. Divx filmlerde Turkçe alt yazı sorunu çözüldü. AVI format filimler izlenirken Türkçe altyazılar Türkçe karakter set ile desteklenir.

6. Varsayılan Uydu listesine Express AM22(53.0E), EuroBird-9 (9.0E), Thor (0.8W) eklendi.

NOT: "1124_001_8.ssu" veya "1124_002_9.ssu" yazılımları ile çalışmakta olan Minix cihazlarda bu yazılım Uydu Güncelleme ilede download edilebilir.

NebuTv:

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

divx izleniyrmu harika bişey

Kullanıcı Bilgi Menüsü

merhaba yargıç_1,
    vermiş olduğunuz yazılımı cihaza yükledim fakat kanalları grup olarak cihaza taşıyamıyorum, yardımcı olabilirmisiniz, ayrıca uydudan güncelemede yapmak istiyorum, onuda yapmadı. Sorun ne olabilir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

slm ben yüklemeyi indiremiom

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ya bu next minide biss desteği varmı acaba

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri