REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
15 sonuçtan 11 ile 15 arası

Konu: Herkese Ücretsiz iki günlük newcamd test server yetişkin kanalları.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sercankolay Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Aynı konu başka bir sitede de var
    e yani..... Başka sitedeki konunu ile bu forumdaki konun ne ilgisi var.sanki aynı forumda aynı konuyu iki kere açmışım gibi bir mesaj olmuş gereksiz. çogumuzun diğer uydu forumlarında da üyeliği var benimde. bende üye olduğum forumlarda paylaştım bu konuyu daha fazla kişiye ulaşması için şuan ençok görüntüleme bu forumda bunuda belirteyim.ayrıca verdiğim sitede sağlamdır bir virüsünü görmedik....[
    Konu derman123 tarafından (27-11-2009 Saat 12:36 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aslında çok iyi bir paylaşım ama tam bayrama denk geldi. Özellikle NEXT-YUMATU-BAFF-REDLİNE gibi pc üzerinden newcam paylaşım yapabilen ler için güzel bir fırsat.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

herkesin mubarek kurban bayramını kutlarım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar ben servera bağlanamadım cihazla cihazım hiremco x3 turbo newcamd 5.25 kullanıyorum verilen bilgileri yazdım ama servere girmiyor fail yazıyor bilgisi olan varsa bana yardımcı olursa sevinirim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

konu güncelliğini yitirdiği için konu kapanmıştır.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri