Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
14 sonuçtan 11 ile 14 arası

Konu: Diyarbakır'a Kürtçe tabelalar dikildi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yakında muhtarlık gibi yerler kurulacak, ırkını meshebini kökenini kürt olarak değiştirmek isteyenler gidecek başvuracak. Yolda çevirecekler Kürtçe soru soracaklar, kürtçe cevap veremezsen tarayacaklar. Dershanelerde kürtçe dil öğretilecek, okullarda kürtçe mecburi dil olacak. istiklal marşı ve andımız okunmayacak. okul önlükleri kırmızı yeşil sarı olacak. Mustafa Kemal Atatürk hain ilan edilecek. okullarda devlet daireleri gbi yerlerde M.K.Atatürk büstü-heykeli indirilip aponun büstü-heykeli konulacak. kürdistan haritası değiştirilecek, mevcut Turkiye haritası kürdistan olarak bilinecek. Doğacak çocuklarımız kürt olarak doğacak ve askerlik nasıl olur bilmem ama askere gittiklerinde her kürt asker doğpar diye bağıracak, ne mutlu kürdüm diyene diyerek uygun adım yürüyecek. yakın gelecektede aznlık olan Türkler ezilecek sınırdışı edilecek, sınırdışı edilmeyenlerde köle olarak kullanılacak. vs vs vs..
    Yukarıda yazılanlar açılımın yakın gelecekte olacakları,
    Bunların hepsi bu hükümette yapılacak...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo2

Alıntı tamer41 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    tarihte hiç kürt devleti gören oldumu Türk milleti herhangi bir millet değil kendini lağv edip kürt devleti kurduracak daha dünyaya gelmedi gelmezde o kadar korkmayın bu tür şeyler de problem değil ama bunlar ortalığı bulandırmak için yapıyolar hükümetin bu problemi çözmesini istemeyenler var bunlarda istemiyolar kandan besleniyo bunlar ve daha kimler kimler Allah hükümete yardım etsin 600 yıllık Osmanlının çöküşü 50 yıl kadar sürdü 100 yıllık Cumhuriyetin içindeki sorunlardan kurtulmak öle 2-3 ayda yada yılda olacak şey değil ama bu sorun çözülecek inşaALLAH analar ağlamayacak ülkenin kaynakları boşa akmayacak (kaç yıl sürer inşaALLAH en kısa zamanda)
    Endişeye Gerek Yok.inşALLAH Bu Sorun Da Bitecek.Biraz Sancılı ve Zor Bir Süreç Olacak Ama Sonunda Memleketimiz ve Ülkemiz İçin Hayırlı,Uğurlu Olacak.Sabretmek ve Bekleyip görmek Lazım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı BasriMutaf Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Yakında muhtarlık gibi yerler kurulacak, ırkını meshebini kökenini kürt olarak değiştirmek isteyenler gidecek başvuracak. Yolda çevirecekler Kürtçe soru soracaklar, kürtçe cevap veremezsen tarayacaklar. Dershanelerde kürtçe dil öğretilecek, okullarda kürtçe mecburi dil olacak. istiklal marşı ve andımız okunmayacak. okul önlükleri kırmızı yeşil sarı olacak. Mustafa Kemal Atatürk hain ilan edilecek. okullarda devlet daireleri gbi yerlerde M.K.Atatürk büstü-heykeli indirilip aponun büstü-heykeli konulacak. kürdistan haritası değiştirilecek, mevcut Turkiye haritası kürdistan olarak bilinecek. Doğacak çocuklarımız kürt olarak doğacak ve askerlik nasıl olur bilmem ama askere gittiklerinde her kürt asker doğpar diye bağıracak, ne mutlu kürdüm diyene diyerek uygun adım yürüyecek. yakın gelecektede aznlık olan Türkler ezilecek sınırdışı edilecek, sınırdışı edilmeyenlerde köle olarak kullanılacak. vs vs vs..
    Yukarıda yazılanlar açılımın yakın gelecekte olacakları,
    Bunların hepsi bu hükümette yapılacak...

Aynen

Bunlarda kı amaçta o zaten

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yazıkalar olsun diyorum burası türkiye buna müsade edenler domuz gribi olur inşallah ne mutlu sadece türküm diyebilene

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri