REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
16 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: CCcam acılmıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart CCcam acılmıyor

Merhaba arkadaslar.
    CCcam acılısta start veriyor,daha sonrasında,

stop CCcam start:Common interface cıkıyor ve dream calısmıyor.

Bunu duzeltmek icin ne yapabilirim.yeni kullanıcıyım,bu işlemi kendim yapabilirmiyim,yapılır ise dreambox icinde yedek almam gereken dosya varmı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dream açılmıyor derken hiç bir kanal göstermıyormu OK tuşuna bastığın liste falan çıkmıyormu. FTA kanalları izleyemıyormusun.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kanal listesi cikiyor hatta listede o an yayin olan program bilgileride mevcut.
    Normalde dreambox fisini taktigimda resim 1 deki goruntu gelip aciliyordu.
    Simdi ise 1.goruntu geliyor arkasina 2. Goruntu geliyor ve ekranda bise yok.ekran siyah bicimde bekliyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşım sen şu an ATV ve KANAL D gibi kanalları izleyebilionmu onu söyle bana. Görüntü ses varmı.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sadece TRT1 aciliyor digerleri yok.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hocam sen ilk olarak Flaşh FXP programı ile cihaza bağlan VAR-ETC içindeki cccam.cfg dosyasını bilgisayara yedekle.

Ayrıca kanalları taratabiliyorsan uydudan otomatik tarat. olmazsa image yükle.

Sonra cccam açılırken otomatik açılması için mavı tuştan cccam ı start et sonra ordan cık. saha sonra kumandadan kapatma tuşuna uzunca bas çıkan menıde sistemı yenıden başlat de cihaz kendını yenıden boot et açılırken cccam açılacaktır.

olmazsa image yüklemen lazım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yeni image yüklersen düzelir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hocam sen ilk olarak Flaşh FXP programı ile cihaza bağlan VAR-ETC içindeki cccam.cfg dosyasını bilgisayara yedekle.

Ayrıca kanalları taratabiliyorsan uydudan otomatik tarat. olmazsa image yükle.

Sonra cccam açılırken otomatik açılması için mavı tuştan cccam ı start et sonra ordan cık. saha sonra kumandadan kapatma tuşuna uzunca bas çıkan menıde sistemı yenıden başlat de cihaz kendını yenıden boot et açılırken cccam açılacaktır.

olmazsa image yüklemen lazım.
    Dediklerinizi yaptım olmadı,sonra image yükledim normal kanallar açılıyor fakat dreambox açılışta start:CCcam açılmıyor,yani image yükledikten sonra CCcami bir türlü aktif yapamadım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cccam ın addonstan indirdinmi
    eğer indirdiysen yapman gereken mavı tuşa bas gelen menıde cccam seçip start et. sonra exit ile çık kumnadadan kapatma tuşuna uzun şekilde bas karşına gelen menude şimdi yenıden çalıştır seçeneğini seç cccam otomayık açılır tabi var -etc içinde cccam.cfg dosyası varsa.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    cccam ın addonstan indirdinmi
    eğer indirdiysen yapman gereken mavı tuşa bas gelen menıde cccam seçip start et. sonra exit ile çık kumnadadan kapatma tuşuna uzun şekilde bas karşına gelen menude şimdi yenıden çalıştır seçeneğini seç cccam otomayık açılır tabi var -etc içinde cccam.cfg dosyası varsa.
    Tesk.Volkan yardımların icin,
    image yukledikten sonra flashfxp ile cccam.cfg dosyasını var/etc icerisine transfer yaptım,addonstan cccamı indirdim ama bir kac tane secenek cıkıyor cccam olarak ilk once birini denedim olmadı digerini denedim suan oldu.
    *****li kanallar acılıyor.
    Şimdide kumanda duzgun calısmıyor,mesela kanal gecişleri oluyor ses acma tusları calısmıyor,exit tusu,tv modu tusu ses kapamayı (mute) aktif hale getiriyor.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri