Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
16 sonuçtan 11 ile 16 arası

Konu: CCcam acılmıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı saginomiya Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Tesk.Volkan yardımların icin,
    image yukledikten sonra flashfxp ile cccam.cfg dosyasını var/etc icerisine transfer yaptım,addonstan cccamı indirdim ama bir kac tane secenek cıkıyor cccam olarak ilk once birini denedim olmadı digerini denedim suan oldu.
    *****li kanallar acılıyor.
    Şimdide kumanda duzgun calısmıyor,mesela kanal gecişleri oluyor ses acma tusları calısmıyor,exit tusu,tv modu tusu ses kapamayı (mute) aktif hale getiriyor.
    etc dosyasına kumanda yazılımı atacaksın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı asderfor Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    etc dosyasına kumanda yazılımı atacaksın
    nasıl yapmam gerekiyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aksam saat 20. 30 mns ozel mesaj ıle verırsen programı ıle anlatarak tarıf ederım ok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

CCcam için download kısmından CAM bölümüne gir CCcam 2.1.3 kurabilirsin.

arkadaşım KUMANDA sorunu için MAVİ tuşa bas Extras/Kuruluma gir burda en altta 70xx Uzaktan Kumanda seçeneğinde Çeltik işareti varsa kaldır. sonra cihazı fişten çek tak düzelmesi lazım.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    CCcam için download kısmından CAM bölümüne gir CCcam 2.1.3 kurabilirsin.

arkadaşım KUMANDA sorunu için MAVİ tuşa bas Extras/Kuruluma gir burda en altta 70xx Uzaktan Kumanda seçeneğinde Çeltik işareti varsa kaldır. sonra cihazı fişten çek tak düzelmesi lazım.
    Kumanda sorununu menü kurulum kumanda kurulum seceneginden,classic secip
    daha sonra mavi tustan sesin bahsettiğin 70xx celtik isaretini kaldırıp restart yapınca düzeldi.
    Yardımların icin tesekkurler Volkan.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar benim dream box sağdece şifresiz kanalları gösteriyor.serverde bir hata var sanırım!.bu server ve image yi nerden bulup atabilirim.yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri