Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
10 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Sabit hattan 100 Katý Kadar Görüþme Dakikasý Hediye

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Sabit hattan 100 Katý Kadar Görüþme Dakikasý Hediye

Türk Telekom, "Konuþ Türkiye" kampanyasý ile son bir yýlýn fatura ortalamasýna ulaþan tüm bireysel müþterilerine þehiriçi ve þehirlerarasý binlerce dakika hediye ediyor. Türk Telekom, Aralýk 2009 – Ocak 2010 dönemleri arasýnda geçerli olacak kampanya boyunca, müþterilerini tüm sevdikleri ile rahatça konuþturuyor. Türk Telekom'un farklý tarife ve kampanyalarýndan yararlananan müþterilerinin de katýlabileceði "Konuþ Türkiye" kampanyasý için herhangi bir baþvuru ya da taahhüt gerekmiyor.

Türk telekom binlerce bedava dakikayý, iki ay boyunca hiçbir taahhüt almaksýzýn müþterilerine hediye ediyor.

"Konuþ Türkiye" kampanyasý kapsamýnda, Eylül 2008- Eylül 2009 dönemleri için Türk Telekom bireysel müþterilerinin ortalama fatura tutarý hesaplanýyor. Bu ortalama fatura tutarýna ulaþan ve Eylül 2009 öncesinde abone olan her müþteri, ayný ay kullanmak üzere fatura ortalamasýnýn 100 katýna kadar bedava dakika kazanýyor. Örneðin, bir yýllýk fatura ortalamasý 15 TL olan bir Türk Telekom bireysel müþterisi, Ocak 2010 sonuna kadar her ay için 1500 dakika bedava görüþme yapma fýrsatýný yakalýyor.
    Hediye dakikalar, Aralýk ve Ocak aylarý boyunca, günün her saati, þehiriçi ve þehirlerarasý görüþmelerde kullanýlabiliyor, kullanýlmayan bedava dakikalar bir sonraki aya devretmiyor. Müþteriler konuþtukça, hediye edilen bedava dakika avantajýndan faydalanabiliyor.
    Türk Telekom'un Konuþ Türkiye kampanyasýndan faydalanmak isteyen bireysel müþteriler, Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. adresinden, 444 1 444 numaralý Türk Telekom Müþteri Hizmetleri'nden, Türk Telekom ofis ve bayilerinden detaylý bilgi alabilir, 6606'ya "BEDAVA EV TELEFON NO" yazýp SMS göndererek veya 0800 314 15 16'yý sorgulanacak numaradanarayarak kazandýklarý hediye dakikalarý öðrenebilirler

Kullanýcý Bilgi Menüsü

teþekkürler...

güzel bir kampanyaya benziyor. ama hediye dakikalarý kullanacak kiþi sayýsýnýn az olacagýna inanýyorum... çünkü telekoma güvenmek çok zor... bedava der yüksek faturalarý gönderir...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

hiç güvenmiyorum telekoma. konuþmamda....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý BasriMutaf Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    hiç güvenmiyorum telekoma. konuþmamda....
    valla ha benimde aklýmdan aynýsý geçti usta.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

telekommu aman aman kalsýn

Kullanýcý Bilgi Menüsü

kim kaldýki sabit telefon kullanan

Kullanýcý Bilgi Menüsü

kkullanmadýgým tlf sureklý sabýt hat parasý alýyrlar daha nasýl guveneyým su taþýma býr cýksada býraksak baska hatta gecsek beklýyrum...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bende güvenmediðim için daha detaylý bilgi için aradým telekomu bana dedi teldeki bayan bi kereliðine en az 24 tl fatura gelmesi lazým ondan sonra aktif olur bedava dklarýnýz ben zaten teli internet için kullanýyorum 24 tl fatura için neden konuþayým boþuna..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

valla ben telefonun fiþini çektim internet olmasa ipinide çekeceðim,geçen ay 3,5liralýk konuþmama 21lira fatura geldi, arkadaþlarýn dediði gibi güvenilir deðil.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

6606 msj attým dakýkayý ogreným dedým bana virofona basvurdumu soyledý wirofon mu anlamadým bu uyelýk yapmasýnlar ýnsanlarý dakýka alcaklar dýye

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri