Evimdeki Dreambox dan notebook umda , tuxvision programı kullanıp TV izliyorum.
Aynısını uzaktan (işyerinden) izleyebilirmiyim.?
Evimdeki Dreambox dan notebook umda , tuxvision programı kullanıp TV izliyorum.
Aynısını uzaktan (işyerinden) izleyebilirmiyim.?
Tuxvisiona ayar yaparken modem hat nonu yazıyorsun ve şifreni yazıyorsun ve öyle izliyorsun
İş yerindende izlerken de aynı yontemi yapabilirsin modem ip no yerine evden cıkış yaptıgın ip numaranı yazabilirsin ve izlersin ayrıca kanallarıda degiştirirsin bizim arkadaşta biz bunu denemiştik hatırlamıyorsam sanırım
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...
ama serkan usta her modemin ıp numarası varklı bildiğim kadarı ile turkvision proğramı dreambox ın bağlı olduğu modemden çalışıyor başka modemden olacağını sanmıyorum
:clap2:::present::puah:
http://img117.imageshack.us/img117/731/cfv48319gq6.png
türksün her zaman türklüğünü göster
evınde bulunana adls hattının o ankı dnamık ıp sının bılırsen izlersın.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
Arkadaşlar bende Dreambox 500S var laptoptan veya masaüstünden dreamboxa nasıl bağlanabilirim.
arkadaşım direk ınternet explorer dream ıp sini yaz kullanıcı adı ve şifre sorar eğer değiştirmedıysen kullancı adı: root şifrede: dreambox
program yukleme vesayre içinde yukleme pogramında ayarlar kısmında aynı bilgilerı girmen gerekır.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Teşekkürler bir deneyeyim.
teşekkürler yarın işyerinden deneyeceğim.
arkadaslar pc den ızlemek ıcın butun purogramları kuruyorum ama bırturlu dm nın ıp sını bulamıyorum telnet den denedıgım zaman telnet kapanıyor bunun baskayolu varmıdır tesekkurler...
arkadaşım dream box ın ıp sıne neden telnet ile bakmaya çalışıonkı. menu - kurulum - uzman kurluma gir burdan iletişim kurulumuna gir en ustte yazan ıp dream ın ıp sıdır.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri